Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
Xmister #26171 üzenetére
Persze a rosszul illeszkedő hűtő okozhat meglepetéseket, de én most arra próbáltam rámutatni, hogy ha egyenetlenül melegszik egy chip, és/vagy egyenetlenül hűtöd, akkor míg alapon ezeket a különbségeket nem feltétlen okoznak problémát, emelt fesszel azért könnyebben belefuthatsz.
Az 1.45V az nem a túllőt érték, az az, amit meg kéne kapnia, és kis terheléssel meg is kap. Ha terheled az áramfelvétel hatására beejti a feszt a vrm. Erre jön még a tüske.
Ezt legbiztosabban egy szkóppal lehetne mérni, nekem sajnos nincs, de akinek megvan hozzá a felszerelése és kedve/ideje, szívesen olvasnék ilyen teszteket.HSM: a fesztüske független a hőmérséklettől, hidegen is agyoncsapja egy idő után a chip-et. Persze a folyamatos, magasabb tápfeszt jobban bírja hidegebben.
Proci: Nem kell tartani a trotyitól, sőt alapfeszen simán 1100 felett fog menni a tied.
Nekem pl. 1150 felett kezd el torkos lenni, addig elég a +60mV de 1170-hez már kell a +100. Persze ez chip-függő, de támpontnak jó lehet.Kíváncsian várjuk az eredményeket.
-
Joshi
titán
válasz
Xmister #26171 üzenetére
Néhány hete teszteltem hogy mennyin megy alapfeszen a kártyám 1100MHz mellett, azt vettem észre hogy mindig akkor ugrott fel a feszültség, amikor nem volt 100%-os terhelés. Ez a log fájl a Valley alatt mérődött, itt tisztán látni hogy a váltásoknál ugrott fel az érték.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest