Hirdetés
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
szasanyi #13763 üzenetére
Nála létezett. Driver sweeperrel leszedett mindent, mostmár 40 fok körül van.
Valamit nagyon elbuzeralt az MSI Ab-el.Most mondta, hogy az alaplap is beállt 35 körűlre, mert eddíg az is 50 körül volt.
Szerk :
Idle volt az az Idle. semmi nem futott. 3D terhelés is alapon volt. -
HSM
félisten
válasz
szasanyi #13763 üzenetére
Épp azt írtam, meg kéne nézni, tényleg idle annyi-e a hőfok, vagy csak idle-nek tűnő esetben.
Ha van kis terhelés, pl. videólejászás, akkor simán felmehet addig csendes ventiprofillal. Bár az Asus gyári profilját nem ismerem, nincs olyan karim.
A legviccesebb, nálam akkor zabált a legöbbet DXVA gyorsításkor, amikor a lejátszott videót háttérbe raktam, és egy másik tabot kezdtem nézni. Mivel sokat "nézek" (hallgatok) YT-os koncert videókat, így gyorsan lekapcsoltam a HW gyorsítást, mert lazán megduplázta a gépem (bekapcsolt) monitorral együtt mért üresjárati fogyiját.Ezzel szemben prociból, 720P-ben alig látszik meg, hogy történik valami. Ez az egy botrányosan rossz tulajdonságát tudnám felhozni a 290-ek ellen, +40-90W egy videólejátszásho egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest