Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Devid_81 #12428 üzenetére

Azért az a BS dolog szerintem túl van lihegve. :U Ha BS-es, 3 vagy 8 napon belül 100% kijön, és egyből kapsz újat, ami már szinte biztos, hogy hibátlan lesz. Csak rá kell szánni kis időt alaposan letesztelni az elején, de ezt amúgy is érdemes megtenni mindig.
    Pl. tudtommal a Tri-X-nek is ez az egyetlen baja, hogy picivel több volt belőle gyárilag BS-es, mint más márkából, meg a néhányaknál rezonáló venti. Amúgy meg jóval olcsóbban, mint a Lightning, jó. Persze, egész másra ideális a két termék, ez vitán felüli. :) De csak azért, mert hajajj, fúj, BS, még nem biztos, hogy a Lightning megéri a felárat.

Amúgy ha engem kérdezel, én jobban fáznék az MSI Lightning ventijeitől, mint pl. a topikban zörgősként számon tartott Sapphire ventiktől. A Sapphire-nak adsz kis csapágyzsírt, ha véletlenül zörögne, szupercsendes lesz, viszont a Lightning ventijei korántsem biztos, hogy ilyen egyszerűen karbantarthatóak.
    Ha pedig az eddigi tapasztalatokból indulok ki (helikopter-szindrómás 7870/7950-ek, itt a topikban a kiköpött olajos Gamingek) azért nem egy csúcsminőség az sem.

Új hozzászólás Aktív témák