- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ja 1.1V-vel UV-zva pont 1700-ra boostol nagysagrendileg, mem 1050. Minimális rádobással tudnék váltani, csak a tesztek becsaposak mert 80%ban ref vega 64-et néznek, és azért elég nagy a difi, mostanival sincs bajom, halk és huvos is, de ha ehhez jelentene 15% pluszt, akkor elgondolkodnék, de ezt kb csak ugy tudnam meg biztosra ha váltanék.
Igazából már jöhetne a nagy NAVI és akkor lenne mire váltani. -
X Factor
addikt
vega 64 lc-hez képest egy 5700xt ntiro plus hozhat előnyT?
-
X Factor
addikt
Gyári vizezet vega64-em van, ami alulfeszelve 1145mv elvan 1700+/1050mhz tájékán, 1080-nál jobb deal, főleg számitásba véve h. anno mennyiért vettem.
Egyelőre maradok mert utánaszámoltam és a monitor+vga kombó elvinne 250-et miközben alig leszek vmivel előrébb
Ami azért nonsense a maga formájában. Csak herótom van attól, h. van egy monitorom, amit speckók alapján kb nekem gyártottak, de 120hz-en kell járatnom, mert 144-en elveszti a fényerejét. Ellenben hiába lenne fasza még az 50-120 tartomány, alsóbb tartományban elér erőteljes overshoot jelenség van.A 34uc89g minden ilyen problémától teljesen mentes, mondjuk hozzáteszem h. az overshoot problémáját egyedül pubg-ben ugrásnál veszem észre, minden más esetben tökéletes, no de akkoris...
Utóbbi monitor esetén viszont nv-re kéne váltani.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ettől függetlenül redditen kb 90%-ban teljesen rendben van.
Nyilván hivatalos plecsnit nem adnak, mert akkor garantálni kell h. megy, azt meg nem merik. De ebben a formában amint látok teszteket a 34uc79g-ről, vagy kölcsönkérek tesztre egy random pascal karit és utána kezdem nézni a 2080-asokat.
-
X Factor
addikt
Igazából, most 19.1.1 óta nekem az overlay is tökéletesen megy, így akár BF-ben is megnézheted statikus körülmények között. Belépsz egy üresebb szerverre, megállsz egy spawn point mellett, vagy vhol ahol nem történik semmi.
ALT+R
Metrics-sel kiiratod az értéket és on the fly overlay alatt piszkálhatsz minden beállÍtást, akár memóriát is, és látod szépen mennyi az fps növekedés.
-
X Factor
addikt
Én vennék egy másik tápot, ha tellik 100+-os vga-ra, meg 50k-s procira, akkor lesz ott 20k egy tápra is.
Ettől függetlenül, ha mégse venne, akkor kezdjen egy alapos alulfeszeléssel, úgy rengeteget lehet javÍtani a vega étvágyán és a használat közbeni anomáliákat is minimalizálhatja.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
TLDR
Az enchanced sync, arra való h. ha a maximális frissitesi ráta fölötti fps-t tud a vga produkálni, akkor nincs tearing és a vsynchez képest viszont minimális latency keletkezik.
A vsync-nél jobb megoldás, de a freesync-nél vmivel rosszabb.
Itt is annyi a probléma, h. ha 60hz-es kijelzőn 60fps alá esel, akkor ott nem ér semmit, ott dönthetsz h. vsync on/off mellett, de 60 felett csuda jó dolog.
-
X Factor
addikt
Jaaaah én intel 2genre gondoltam
Néztem is h. milyen szép h. megy 4.1-et -
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ha jó áron tudsz esetleg gyári vizeset msg me

-
X Factor
addikt
Lehet elkéne adnom és venni egy robogót

-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Nope, én péládul játszom leginkább, de ugyanúgy érdekel a bányászat is, lévén a kártyához tartozik, nehogy már páran önkényesen eldöntsék, h. egyébként szakmailag a témához vágó hozzászólások jöhetnek-e vagy sem.
A vega mostani árához és a készlethez meg pont a bányásoknak semi köze. Akkor már inkább az Apple háza taján verd az ajtót, vagy render studióknál. Illetve lehetett venni 389gbp-ért tucatjával a karikat kb 6 hétig megjelenéskor, mindeki várt valami csodára, aztán most meg megy a másikra mutogatás.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
[Hát nekem 1100-on, még 1100mV mellett is random kidob a PUBG./I] Azzal ne foglalkozz én is azt tolom.
Egy napom ment rá, h. miért zuhan be a gpu usage néha 1mp-re, aztán leesett h. network lag esetén a gpu is idle state-be kerül és azokat a negativ peakeket látom.
Egyszer, miután a körben 4 szer fagytam ki, miközben a squadunk gunfight közepén volt, visszaraktam sima balanced módra, úgyis csinálta, szóval az OC-nak nincs különösebb hatása rá. Elég instabil és attól függ milyen szerverre kerültök.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Bocsi, #3162-re ment, csak félrenyomtam
Shkiz0 Gpu órajel, maradhat a gyári, HBM-et rakd 1100-re, ha esetleg nem birná, akkor 10mhz-ekkel indulj el visszafele.
Power Limit +50%, Gpu fesznél, meg P6 legyen 1050mV, P7 meg mondjuk 1080mV, ha kevés, akkor 10-15-20-asával mehet felfele.
Annyi h. én a P7 óra jelet visszavenném 1700-alá.
Fun Fact, az uj 17.12.1-es a vizes vegan a p7-et megnövelte 1.250V-ra, ráadásul tényleg több feszkót kell tolnom az eddig bevált órajelekhez.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Oh már jelentkeztek mások is rá korábban

No, de úgy nézz ki refund lesz, ocuk keresett, h. sajnos ugye nem tudnak még eta-t se mondani mikor jut hozzájuk, igy ugye jogosult vagyok visszatéritesre.
Egyébként, meg imadom a kulfoldi vasarlastol odzkodokat. Valahogy igy kene mennie a dolgoknak ahogy az ocuk kezeli. Végig korrektek voltak, mindenről egyből tájékoztattak, nem nekem kellett őket csesztetni, valahogy sokkalta inkább szolgáltatás ize van az egésznek, nem pedig arrol szol a fáma, h. én menjek a francba amiért problémaim vannak.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ha valaki bányászik, akkor úgyis befektetetésként tekint rá, ha meg freesync kijelzője van, még igyis olcsóbban megússza mint egy 1080+gsync párossal, minden más eset tényleg hülyeség.
Update: Jelzett az OCUK, h. küldik nekem a ref saphire vega56-ot amint van náluk készleten... Aminek tudnék örülni, csak lehet h. ez hetekig nem fog megtörténni.
-
X Factor
addikt
Definiáld h. milyen azaz 550-es táp

Önmagában h. 750-es nem jelent semmit, az lcpower750-essel lehet be se bootolna, mÍg a seasonic 10 évig kiszolgálna.
-
X Factor
addikt
Jó lesz az, nekem minimálisan több, attól függ hol állok. Ellenben nálam csak "2560*1080"
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Kár, az előző monitorom olyasmi volt mint a tied, csak a 27" verzió, ott az FS tartomány 40-75, már ott eldőlt h. nekem gépem valamilyen sync nélkül nem lesz.
Most amig volt nálam egy csere 1070, egy idő után már nem játszottam, mert annyira megszoktam h. FS nélkül folyamatosan idegesitett h. 100+fps-nél ha beszaladok egy épületbe, akkor igy kettényilik a tearing miatt kép...
Szóval később ha lesz emberi árban, azért majd még tegyél egy próbát, vagy gyűjtőgess gsync-re
Hidd el megéri. -
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ah tavolrol futattom a gépet otthon, ilyenkor nem túl megbizhatoak a tesztek rdp-n keresztül.
Driver fenn, az alt-r es radeon overlay nagyon bejon.
Tetszik h. lett egy alap vago tool gyarilag integraval, igy ha egy vicces 13sec-es jelenetet akarok megosztani, akkor nem kell vegassal megvagnom a capture-t majd ujrarenderelni.
Viszont a performance tool rdp-n nem ment, ennek lehet több oka is, majd otthon élőben ráprobalok.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ha rányomsz és megredeneled valszeg értesitenek h. nincs készleten, és mire lesz, akkor már nem ennyibe fog kerülni.
Ha ennyiért lehet kapni, akkor veszek 6-ot és visszatérek bányászni.
Toxic900 Elég, de hagyd a gyári preseteket. Wattman-ben custom profil és fesz mehet le 1.0V körüli értkékre.
-
X Factor
addikt
Órajelet nem huzunk VEGA-nal sőt...
Itt az enyémről egy kép
Szvsz, pedig ennél egyszerübb nincs.P6-P7 state-t nyugodtan lelehet 50-50mhz-el csökkentei, felesleges 1700 felett tekerni a kártyának. Feszkónál, látod az én értékeim, de ez kártyánként változhat, ilyen beallitasok mellett kb 1640-1670mmhz között teker 1,070V loaddal.
Hbm, mehet 1100-em, ha nem birja, akkor 1075. Többit nem érdemes piszkálni.
Oh power target +50%, az legyen alap.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
De, mert ha leljebb viszik a feszültséget, nem melegszik és nem fogyaszt annyit, így eleve magasabb órajelen megy, mert nem ütközik thresholdba.
Az órajelekhez eleve tök felesleges hozzányúlni a VEGA-nál, max lefele. Előbb fogja meg valami más a kártyát, vagy, ha nem akkor 100W-ok kellenek 1-2% plusz teljesitmenyert.
1550-es Órajelet a kártyák 1.1V alatt tartanak, így jó lenne a fogyasztás, emiatt hő is kevesebb lenne végső soron a zaj tesztekben is jobban szerepelnének, és így teljesen más lenne a sajtó/review-k megitelese, amivel az egyszeri user találkozik.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Nekem pont lesz egy eladó példányom, amint legarizzák.
-
X Factor
addikt
p6 p7 state-nek néz meg egy 1040mV-1070mV beállÍtást.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
valaki esetleg egy leszdett warranty matricát tud adni ?

Otthon a vizesemről viheti, csak egyelőre probalkoztam a leszedéssel, és igy hogy rajta van a backplate, nem tudok paprilappal megfelelően alanyulni. Most szerzek mini torxot, mert az LC-n mással van lefogatva a backplate mint a refen, csak lassan már felkéne adnom a kártyát.
Nyilván pár ezret szivesen rászánok, ha valaki megtámogat

-
X Factor
addikt
1kw elég. Bár ha már összerak egy ilyen konfigot az ember, már nem azon az 1.2kw-os tápon fog múlni.
Habár a többkártyás setupoknak túl sok értelme ma már nincs. Vagy nem támogatja a játék, vagy ha igen, akkor meg a frametime-k szarok.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Az elobb linkelt beallitasokkal toltam egy 1080p ext superposition-t. Végig 1650mhz +/- 5mhz. Így 300W-ot kér, a régi vega56, 64 biossal, 1540 körül evett 210-220W-ot.
Azért nehéz kikiserletezni, mert ha elkezdek fesszel leljebb mászni, de hagyom ezeket az órajeleket, akkor meg a rendszer kezdi el feljebb tolni az órajeleket, a feszültségcsökkentésből származó kisebb fogyasztás és hő miatt. Szóval ez eltarthat egy darabig

GPU 60, HotSpot 81, HBM 58.
Annyit megkell jegyeznem, h. most nincs fenn a ház oldala. Otthon igen, ott melegebb is. Pedig elől 3db 12-es tolja be. A vega radi hátra került, fenn pedig még a cpu 240-es radija szivja ki a levegőt.
-
X Factor
addikt
Azért azt még ne tekintsd custom vizes EK blokkos rendszernek a 120 as radival. belejössz húzásba megint lángolni fog
Oh tisztában vagyok vele, nem is az volt a cél, csak legyen halk. Anno a vega56-al is ez volt a cél, a teljesitmennyel megvoltam elégedve.
A plusz teljesitmeny marcsak ajandek.
Bár nem igazán értem az AMD-t. Most hogy végig jártam a modell palettát, abszolut latszik h. az 1.2V az 1700mhz-es régióhoz szükségeltetetik. Ami az AIO játszótere. Sima vega56/64 esetén, azokhoz az órajelekhez simán elég lenne, az 1050mV és 1100mV, amivel nem kevés fogyasztást, és hőtermelést lehetett volna megűszni, elkerülve a target limitekbe való ütközést is. Ezáltal a kártyátknak sokkalta jobb megitelese lehetne.
Tegnap sok óranyi destiny2 utan, gpu 67 fok volt, hotspot, 88, hbm asszem szintúgy 60 körül.
Mindjárt lövök gpu-z screent is, csak az rendszeresen megakaszta a rendszert. Annyira nem csipi, ha fut az is, riva tuner plusz hwinfo rajzol osd-re és megy a wattman is.
Szigorúan 200k alatt ha valaki hozzátud jutni és FS monitora van, akkor ajánlom. Ha nem FS monitor akkor 210-ért 1080TI.
Oh, illetve akartam kérdezni, akik leszedték a gari matricát, milyen eljárást használtak?
-
X Factor
addikt
Nevezzük, ezt az első tweakelt eredménynek. Gyűjtőm a tapasztalatokat.
Először is, szerencsém volt, mind a pumpa, mind a venti halkan, csendben teszi a dolgát.
A vega56-nál elért durva UV itt felejtősebb. Ott 1530-1550 ment 1.070-el. Ez valszeg itt is meglenne, de tud 1700+at is.
Most azon vagyok, h. az 1650-1700 közti régiót sikerüljön minnél kevesebb fesszel belőni. 1700 felett kell a gyári 1.2V de szvsz nem éri meg ott járatni.
-
X Factor
addikt
Hát a chip legmelegebb pontját takarja, ami az eddigi tapasztalatok alapján mindig a T elágazás. Lehet h. ott ahol egybe van öntve az epoxi nem annyira vezeti a hőt, mint amikor telibe van a rés is pasztázva.
-
X Factor
addikt
14 napon kivul volt. Persze értem én a rutint, csak tegyük fel h. nem történt mókolás és úgy küldöm vissza a mostani hibával.
Akkor átvágni a matricát, pusztán azért h. mondhassanak valamit? Akkor meg a user néz, hogy hát ő nem csinált semmit, és kitudja mit barmoltak szét szerelésnél. Szvsz nem látom értelmét a szétszedésnek, ha csak nem teljesen halott a kártya, h. megnézzék történt-e beavatkozás.
Abba most bele se gondolok h. ha eredeti állapot visszavan állÍtva, akkor azért feltételezik h. minden rendben e terén

Elvileg kell vmi vámpapÍr szerűséget is kitöltenem, aztán fedex-el megy vissza kb szerdán, majd jelentem azért, hogy mi lett a vége.
-
X Factor
addikt
Jó kérdés és érdekes felvetés. Én abból indulok ki, h. ha ad képet és forognak a ventik, nem igazán kéne h. szétszerelhessék, mert onnantól akkor akár elcseszhetnek valamit ők is. És ezt minek kockáztatnák, ha amúgyis tovább küldehetik.
Ha egyáltalán nem csinál semmit, akkor meg még jobban nem igazán teheted tönkre, tehát akár neki állhatnak szétcsavarozni.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Igen, amilyen az én formám, a leirt eset bekövetkezésének igen nagy az esélye. Szerencsére a kereső szavak nem dobják ki az emlitett bejegyzest

Illetve amelyik technikus nem találkozott még kódnegyvenhárommal, az nem is igazi technikus.

Illetve remélem, h. nyomnak ők is pár ddu-s driver probálkozást meg végig nézik az összes kimeneten aztán lepecsételik és küldik nekem a másikat. Összeségében az a tapasztalatom, hogy csak nálunk szeretnek szőrszálhasogatni.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Szia, igen, ezért megyek.
Nekem, minden eset jó, alapból inkább cserét kérnék, arra inkább hajlamosabbak mint a refund-ra.
Jól látod, még itt van nálam, szerintem holnap átrakom az rx470-ről a matricát, lévén itt ez semmi lényeges dolgot nem tartalmaz. A serial számok és az azonositok a kártya oldalán vannak. Aztán küldöm vissza.
Most megelőlegezem magamnak a vizes64-et, és nagyon ajánlom halk legyen

Amint nálam újra a vega56, akkor meg a morpheussal együtt eladom, akár ár alatt, mondjuk egybe 150k szerintem reális érte, és akkor túl vagyok ezen a dolgon.
Mondjuk utóbbira lehet várnom kell 2 hetet, de kibirom

Most kap az egész ház új tetőt, plusz épitek egy plusz szobát, h. elférjünk
No meg a ps4 is velünk együtt, szóval nem panaszkodhat
-
X Factor
addikt
De du megyek a vizes 64-ért. Eldőlt.
Egyszerűen a syncelt 90fps körüli tartomány sokkalta jobb mint sync nélkül mondjuk egy 120fps körül. És ezzel nem tudok kibékülni, hiába jobb kártya az 1080ti. Hosszútávon meg amúgyis gondolkodom majd 3440*1440-re váltásra, ha jobbak lesznek a 100hz-es fs kijelzők vagy esetleg olcsóbak, de a túl oldalt az továbbra is egy 400k-s történet. (És bár nekem ez a hobbim/munkám, de tényleg van egy határ, és jó lenne ha nem a párom emlékeztetne rá)

-
X Factor
addikt
"Egyedül azt kell elkerülnöm nehogy szétszedjék a kártyát és akkor jó vagyok."
Hátha, rajta van a matrica és a kártya épp és ad képet, csak épp code43-al elhasal drv után, akkor gondolom igy leokezzak a problemat és nem szedik darabokra, hogy mi lehet vele, hanem adnak egy újat.
A gond az h. a gyári thermalpad nálam a chipeken maradt és onnan ugy kellett leszedegetnem és csak fosszilis hulladek maradt utana. Így az ek thermal padokat használtam fel, amiket méretre vágtam a régiek helyére.
Előbb néztem, de még nincs náluk custom vega, de ha lenne is valszeg annyiba kerülne, mint most az itthoni gyári vizes.
TI-al, továbbra is az a bajom, h. bár árban jobban megérné, ahhoz h. élményben meglegyen irdatlan mennyiségű pénzt kéne beleölni, amit nem akarok. Most ott az 1070, teljesitményben az is ok, 100fps felett is egész jó, de 50-100 között egyszerűen már észreveszem az FS hiányát, mert megszoktam. Márpedig a jóhoz nagyon könnyű hozzászokni

Matricával azt tudom h. van nálam egy valag kártya, van sapphire amd is, csak rx470 és arról leszedem. Az mondjuk egy fehér matrica egy piros körrel benne egy plusz jellel. De a semminél ez is jobb.
Néztem, neten de nem találtam vektoros egyező matricát.
Oh dehogynem, néztem abban és a sajátomban is, mindegyikben code43. Illetve nálam a p67-es lapban is ment, csak az alsó slot-ban, de ott is code43.
-
X Factor
addikt
No, rég jelentkeztem, a valós élet lekötötte minden erőforrásom

OCUK-tól kaptam RMA számot részletes hiba leirás után, úgyhogy a héten postázom nekik vissza a kártyát. Erdeti állapotot visszaallitottam, leszámitva a matricát. (utóbbin még dolgozok)
Itt mondjuk hulye voltam, mert anno a morpheus cserének úgy álltam neki, hogy üsse kő, úgyis rendben lesz, nem fogok vele most szarakodni. Hát okuljatoka hibámból és mindig szedjétek le, szerelés előtt.

Egyedül azt kell elkerülnöm nehogy szétszedjék a kártyát és akkor jó vagyok.
No és innetől izgalmas a sztori. Alapvetően pozitiv vagyok, tehát cserélni fogják, igy ha eladom és a morpheust is, akkor azon filóztam h. 190k magasságában megveszem a gyári vizes verziot. És igy végre teljesen halk is lesz, plusz kockázat nincs. És alig kell ráfizetnem. Ellenben, ez már megint akkora összeg, amiről egy 20-as rádobásával megvan az 1080ti, ami, hát valljuk be, azért erősebb.
Cserébe akkor bukom a freesync-et...
Ráadásul 1080ti esetén, már érdemes lehet 3440*1440-re váltáni, mert elbirná, ellenben az egyetlen dolog ami tuti fix h. 3440*1440 gsync kijelzőt meg nem veszek, mert horror áron mennek.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ha pesten vagy, az enyémet elviheted próbának, odamérni a házba.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Jonsbo RGB 24pin / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami azért nonsense a maga formájában. Csak herótom van attól, h. van egy monitorom, amit speckók alapján kb nekem gyártottak, de 120hz-en kell járatnom, mert 144-en elveszti a fényerejét. Ellenben hiába lenne fasza még az 50-120 tartomány, alsóbb tartományban elér erőteljes overshoot jelenség van.
RDR2 meg nem ps4 only? fhd-re bőven elég a vega56.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)