- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nihill
őstag
válasz
frame>24 #30924 üzenetére
Pont hogy már nem igazán éri meg VGA-val bányászni, és olcsón kell adni ha valaki ki akar szállni egyszerre 8-16-x db-ból.
Egyébként nekem is így lett 480-am 45-ért.
NV-éknél meg mindig is vastagabban fogott a ceruza, aztán a vásárló meg eldönti hogy zöld kártya kell és kész, vagy mellé rakja az ár/érték arányt is... -
válasz
frame>24 #9490 üzenetére
Igen számítok is rá, hogy bizonyos játékokba vissza fogja majd az i3 pláne hogy 480-as lesz, pedig 470-et akartam.
Későbbiekben majd cserélem i5-re.
Viszont remélem nem kell csalódnom az AMD-be kb 4-eve csak nv kártyáim voltak. Előtte meg csak amd, de sok volt a problem...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
frame>24 #9270 üzenetére
Ez nem lehetséges, ez bizonyított.
A HT lényegében csak egy ütemező logikai részegység, de alapvetően a feldolgozó szálakból csak 2 marad.
Ha egy alkalmazás jól van megírva, és folyamatosan számolás igényes (és nincs igazán várakozási idő) , akkor egy i3 lényegében pont a felét tudja egy i5-nek (vagy egy kicsit kevesebbet a kisebb cache miatt). Az i7 pedig pont annyit tud mint egy i5 (vagy lehet egy picit többet a nagyobb cache miatt)
(#9271) Plasticbomb
Én a 40"-os 4K mellett döntöttem. Több okból is.
1, Nem érdekel a freesync és társai.. v-sync-et sem használtam soha.
2, A FHD 2:1 arányban tökéletesen skálázódik a 4k-ra.
3, Egy ekkora képméret önmagában akkora élmény, hogy nem fog fájni az élsimítás, és pár alig észrevehető grafikai butítás.
4. Nem vagyok nő, de minél nagyobb annál jobb. -
menpee
aktív tag
válasz
frame>24 #8680 üzenetére
Az RS-ben eggyel kevesebb hőcső van és kisebb a hőleadó felülete, ergó azonos hőmennyiséget nagyobb hanggal vagy kisebb hatékonysággal vezet el.
sagit fórumtársnak van egy, beszámolói szerint kellett puhítani, mire elfogadható szintre állította a mindennapi használathoz.szerk: haha, néhányan beelőztek, de a lényeget láthatod mostmár több megerősítéssel is legalább
-
myckey
veterán
válasz
frame>24 #8469 üzenetére
Bizonyos játékok, már többet kérnek nem egyszer, mint 4GB. Persze csak ha olyan a beállítás.
Én nem vennék 8Gb -os 470-et.
Amennyiben igényt tartasz a 8Gb-ra, úgy inkább a 480 as variánsokat nézegetném. Attól függ, miben gondolkodsz.
1080P 60Hz -re egy 470 4gb is megteszi. Természetesen nem kimaxolt élsimítás, szűrés, ultrarémálom és hasonló beállításokra. Kis kompromisszummal teljesen jól el lehetsz vele.
Következő lépcsőnek én már 480 8gb -ot választanám.
(#8470) TechN7ne
4K felbontásban sok más sem áll helyt, ami bőven az RX fölött áll, de nem ehhez kell mérni a memória mennyiségét. Ahogy írtam, felhasználó dönti el, hogy mennyire akarja cicomázni a játék adta grafikai lehetőségeket. Ha ezt fel akarja tornázni, akkor oda kell a 4+ GB vram.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest