- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
MaddeNNNN #39198 üzenetére
Igazság szerint nem játszottam túl sokat mióta megvan ez a kártya, tegnap is a gyerek játszott vele 3 órát. Más játéknál nem tapasztaltam, igaz olyan túl sokkal nem játszottam és azokkal sem órákat. A Far Cry 4-et próbálom már befejezni vagy 5 éve
, azzal csinált ilyet egyszer de azt betudtam az undervoltnak mert Superposition-al 1411/1090-t teszteltem ki de miután az is csinált egy hasonlót emeltem1095mv-ra, azt követően nem tapasztaltam. Nem akarom újrakezdeni vagy folytatni a nVidia témát, de korábban a GTX960-asommal soha nem volt ilyen pedig megvolt több mint 4 évig. Lehet érdemes lenne ennél a játéknál a teljesítményhangolásnál a teljesen automatikust választani szemben a kézi beállítással még akkor is ha a kézi gyári értékeken marad? Nem tudom, hogy kézinél ez a gyári 1150mV mennyire fix, gondolom annak kellene lennie mint ahogy az általunk belőtt értéknek is fixnek kellene maradnia ha változtatunk rajta, de mi van ha ez esetben ez valamiért mégsem elég, automatikusan pedig még tudna neki plusz feszkót adni amivel elkerülhető lenne a fagyás. A power Limitem +25%-on van egyébként. Nem tudom mennyire volt érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest