- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
#02119936 #16209 üzenetére
Én azt hittem, hogy a PH! fórumai (legalább részben) szakmai jellegű, felhasználói tapasztalatokon alapuló információk megosztására és beszerzésére szolgálnak. Nem tudtam, hogy ehhez el kell mennem és vennem egy kártyát, mert csak azzal szerezhetek értékelhető információikat... köszi, hogy felhomályosítottál, igazán nagy segítség volt egy vásárlást fontoló számára.
-
törölt tag
válasz
#02119936 #16209 üzenetére
Egyszerűen kellene az Infóba egy hőhidakról szóló külön rész.
Az a lila rész adja át a VRM hőjét a bordáknak ezért jó a hűtése az XFXnek.
Azért nincs ilyen rész infóba mert szanaszét flamelnék.
Amikor megveszek valamit és tudom hogy nincs rézhőhíd akkor egyszerűen nem verem át azzal a világot hogy olcsóbban megúszom,
ezért 480-ból csak az XFX GTR ,Black edition,az MSI Gaming, Gaming X és a Sapphire ajánlott ITT.
Hiába vitatkozik a többi tulaj hogy én kaptam hozzá egeret meg jó az nekem.
A működik meg a kúltúrált értékekkel működik az két fogalom, az elmúlt év TitánX-jének 110 fokos VRM-je volt , működött? Igen.
Kellene ? Semmiképp.Mindenki egyedi preferenciák alapján el tudja dönteni neki mi a jó,
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest