Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2290) Yllgrim válasza TheSCRiN (#2289) üzenetére


Yllgrim
őstag

Csao,

A vizhutese a Fury X-nek jo szerintem, eleg hatekonyan tudja huteni a GPU-t, epitett vizhez kepest 5-10C kulonbseget lattam eddig terhelestol fuggoen. A radiatoron levo venti huvosen tartja es nem veszes a hangja, e haz tobbi ventijevel van kb egy szinten.

Az hogy elpattan-e a cso, errol nem tudok nyilatkozni, elso ilyen kartyam, masok tudnak ebben segiteni, nekem eleg masszivnak tunik, de sosem lehet tudni.

A pumpa az necces, ha Sapphire-t veszel akkor ott jo esellyel mar az uj csendes pumpak vannak. Hozzateszem az enyim XFX uj pumpa, sipolt :) Gyar ad ra garit es lecserelik neked, vagy 14 napon lecsereled a boltban, rajtad all, en tettem ra rendes vizet igy csendes.

Amivel fogsz talalkozni (nem biztos de elofordulhat) az a coil whine - cicerges, nekem az utolso 4 kartyam kozul mind zenelt, erosebben -halkabban, ez van (3x 980Ti es a Fury X is), lehet alaplap, bar ezt is ketlem, de tutira nem zarom ki :)

Elso korben ennyi, ha valamire kivancsi vagy, ne kimelj.

Udv, Yll

ps: szerintem jo kartya nagyon, nem veletlen viveztem le (nem csak a pumpa miatt)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.