- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 7950 / 7970
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-12-08 20:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Vagy úgy.
Úgy rémlett, hogy valamelyik tesztben azt írták, hogy singleben az eső, sok fű, sok víz miatt nagyobb a vga igénye, főleg AA-val. -
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Hali
Valaki nem tudja, hogy a lightning be pcb-je különbözik-e a simáétól?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Köszi, kár, hogy egyik sen refi és nem értem, hogy miért nincs itthon never settle forever?
-
MrPetya19
addikt
Valaki nem tudja, hogy az R9 280x mikor és mennyiért lesz itthon?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Ha cf, és nem tudsz slotot kihagyni, akkor nézz rá a gigabyte superclocked 7970-re.
-
MrPetya19
addikt
Szerintem jobban néz ki.
-
MrPetya19
addikt
De miért vegye le, ha kettővel is jól működik?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Valaki nem tudja, hogy milyen hosszú a ref 7950 illetve 7970 pcbje?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Az a lényeg, hogy nem a szürkébe tedd elméletileg.
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Nem, nekem a laptophoz adott win 7-en is csinálja.
Update
csak az én chromeomban, bátyáméban jó, szóval valami kieg zavarhat be. -
MrPetya19
addikt
Nekem sokszor kifagy a fb chromeon, mióta dizájnt újítottak. Ekkor jöttem rá, hogy kb nem is használom.
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Az jó, mert az eredetileg talált 7950 blokk asszem aquacomputer, és olcsóbb is. Asszem kérdezősködök a vizes topikban.
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Ref pcb-s msi 7950 iponban 80 helyett 70. (Lehet, hogy vapor helyett víz lesz)
A sapphire-ök még nem olcsósodtak, és lett egy drágább 7950 vapor x. -
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Valaki tudja, hogy egy 7950 ref nyák milyen hosszú?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Ha nagy radiátor felület kéne, akkor rákötném egy klíma kültéri egységére.
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Köszi.
A hűtést nem kérdezem, arról csak jót hallottam. -
MrPetya19
addikt
A netes tesztek azért nem mérvadóak, mert csutkára tolják az élsimítást, és az singleben, ahol van fű, gyilkos. Élsimítás nélküli tesztet egy YT videó szerebében találtam, linkelt formában, csak volt alatta zene, és letiltották.
Ja meg 7870 high és very high keveréke élsimítás nélkül átlag 35-42. -
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Hali
Lehet, hogy lesz egy 7950 Vapor-x-em, és az érdekelne, hogy Crysis 3-at 1080p-ben legmagasabb graf beállításokkal hány fps-el viszi?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Iponon van két Sapphire 7950 boost, de 10 ezer különbséggel, és nem tudom, hogy mi a különbség?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Van Sapphire 7950 Boost 11196-19-20G 80k-ért ipon-nál!
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Nem is figyeltem, hogy ref hűtéses a karid.
Lentről meg több port szív be. -
MrPetya19
addikt
GPu oldalról én pont kiszívnám a levegőt, és pl felülről pedig be. Egyszerű modal akár direktbe a karira.
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Mini ITX házba, aminek az oldalán a vga mellett van rács gondolom ref. hűtéses karit ajánlotok?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
7950 vapor x-ről és flex-ről mik a vélemények?
-
MrPetya19
addikt
Főleg single-t tolok, és az a pár fps nem annyira ér meg 10 ezret, de ha pl plussz 10 fps, akor igen.
BTW tudtommal a gtx680 is ,,csak" 256 bites. -
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Úgy könnyű gamernek lenni. Bár én abszolút Sapphire párti vagyok. (de azért elfogadnám 65-ért az asus-t) És a 7870xt nincs sokkal lemaradva a 7950-től, ati-s gamenél kb 1 vagy kevesebb fps, pártatlannál kb 5, zöldnél akár 20.
Én csak gamer vagyok, csak nincs annyira ráállva a szemem arra, hogy különbséget tegyek 60 és 35 fps között. Nekem leginkább a zero core technológia tetszik a pirosak javára, mert diák vagyok, és sokszor csak médiaszerverként megy a gép napokat (pl nyáron vagy épp napokat játszok) és akkor számít, hogy 4w vs 12w.
A fogyasztást az intel cpu-val eldöntöttem. Most akarok új gépet összerakni, és már csak a gpu-n agyalok. -
MrPetya19
addikt
De nekem kb a Tahiti Le teljesítménye az árához képest nagyon tetszik, bár lehet, hogy még egy tízes és inkább 7950. Igazándiból a karik között a nagyon zöld párti játékoknál mutatkozik meg a különbség. (Elég sok tesztet olvastam.) És igazándiból Le-ből természetesen Sapphire-t néztem, ami asszem nagyon picit oc-t, de a trixx-el könnyen feljebb húzható, mert van alap oc profil.
-
MrPetya19
addikt
Hi
7870 tahiti le és 7950 között nagy a különbség?
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Szerintem ronda is eléggé, kb mint egy apple terv a wordből, csak nem a lekerekített sarkú téglalapot használták.
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
MrPetya19
addikt
Hello
Most tervezek összedobni egy új inteles gépet, és az érdekelne, hogy bármilyen lga1155-ös foglalatos alaplap jó, amin van 2.0 pcie x16? (7950-hez)
(Bocsi a buta kérdésért, de csak tuningos véleményeket hallottam eddig, és tuningolni nem akarok.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest