- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
powerslide #38700 üzenetére
Szerintem nagyon rossz az a kontakt a gpu és a hűtés között. A kép alapján csak a gpu középső része ér össze a hűtővel. Olyan, mintha domború lenne valamelyik. Ha szépen összeérnének, akkor csak egy vékony filmrétegnek szabadna maradnia a hűtőn, illetve a gpu-n. Ott valami nem jó!
Képet linkelj légyszives, ne letölthető fájlt, mert így sokkal kevesebben fogják megnézni, és segíteni...
Print screen /paint és feltöltöd ide... -
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38708 üzenetére
De igen, benne van. Mindenképpen garanciális ügy lesz ez, sajnos. Bios csere bonyolultabb, de sok leírás van a neten, így azt nem írna m le, de biztos írták már le itt is, keress vissza.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38703 üzenetére
Akkor vagy táp vagy hőérzékelő egység. Esetleg bios csere?
-
gubabela
senior tag
válasz
powerslide #38703 üzenetére
Szia
Nekem egy saphire 7970 dualx csinált hasonlót, ment egy darabig és kikapcsolt. Néztem a hőfokot kb 80-90 fok környékén járt amikor lelőtte, de végül kiderült, hogy a táp volt kevés és ezért csinálta, pedig papíron (780w ) vinnie kellett volna. igaz már régi volt és lehet, hogy nem tudta leadni már a megfelelő teljesítményt. Nem tudom, hogy nálad mi a helyzet, gondoltam leírom az én tapasztalatomat hátha segít.
üdv -
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38700 üzenetére
Érzésre is meleg? Annyira?
-
válasz
powerslide #38697 üzenetére
Nincs szükség erre a fájlra, mert kb értjük miről van szó.
A jelenség, hogy a GPU pár másodperc alatt 100°C körül hőmérsékleten van, akkor szokott előjönni, amikor nincs megfelelő hőelvezetés róla: nem jó rajta a hűtés. Pont mondtad hogy a hűtést babráltad, első gondolatom az volt, hogy nem jól raktad vissza.
-
=HG=
addikt
válasz
powerslide #38695 üzenetére
Vissza lehet tenni rosszul... például, ha felfekszik valamire a hűtő és nem ér le a gpu-ig. Gap padokat cseréltél valamikor? Azok nincsenek magasan? Szétnyomódik rendesen a gpu-n a paszta?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38692 üzenetére
Nem meleg de mégis 90 fokot ír?? Rossz a hőérzékelő. Vagy mégis meleg. Bár 90 foknál még nem kapcsol ki. Az enyém 93-nal sem kapcsolt ki. Én kapcsoltam ki, mikor megláttam.
-
válasz
powerslide #38692 üzenetére
Szerintem rosszul raktad vissza a hűtőt és lekapcsol a GPU hővédelme miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest