- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444 #9177 üzenetére
Szia. Szórakoztam ezzel a 3D profilokkal ATI CCC-ben.
Működéséről feltudná világosítani, vagy bárki?!
Csináltam 4 profilt. StarCraft2, CrySis, Metro2033, GTA4. Mindent maximumra állítottam hogy mit bír a CrossFire.
Indítom az SC2. Örülök mint majom a farkának hogy semmi lassulás.
CrySis szintén, GTA4 szintén, mondom ez már gyanús.
Metro2033 1Fps nem csökken?!
Mondom itt valami gáz van.
Megnézem a profilokat pedig szépen írja hogy melyik játékokra mit állítottam, illetve az indító exét. Metro2033 Profilom
Lehet én értettem félre de azt hittem ilyenkor már az exe automatikusan azzal a beállítással indul el amire én állítottam itt.
De nem így van.
Minden egyes játék előtt rá kell tényleg kattintanom hogy HASZNÁLAT AKTUÁLIS BEÁLLÁSKÉNT gombra?!
Ezzel csak egy bajom van, hogy nem csak a metro2033 lesz konfigurálva, hanem ha úgy hagyom bármelyik program, játék induljon is el. Ezen a beállítson fognak futni.
Bocsi hogy elég fárasztón magyarázom.
Lényegében úgy kellene használom hogy létre hozok egy profilt GTA4, kattintok a használatra aktuálisra, kilépek mikor kedvem van mással játszani, majd elindítom azt a profilt amibe belépek?! CrySis vagy bármi.
Ez kurva macerás az nvidiához képest. Ott beállítottam minden játékra a megfelelő dolgokat, soha nem kellett szarakodnom vele melyikre mit alkalmazzak.(#9176) SVLaller Én is gondolkodtam sokat a Bios módoláson. De igazából nem találtam semmi kézzel fogható szerkesztő programot még rá. Feltölteni feltudnám. De jó lenne ventivezérlést, órajelekbe is picit belepiszkálni. Na de hátha dolgoznak a srácok ilyen programon is az új radeonokhoz.
-
SVLaller
senior tag
válasz
ricshard444 #9177 üzenetére
Valóban viszi az 1125/1575MHz-et, bár még csak egy 3DMark 11-et futtattam. 1,137V feszt kap a GPU-Z szerint. Nem fogom amúgy ennyin használni, egy gyári OC órajel szerintem nekem elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest