Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Raggie #42090 üzenetére
Nekem más a bajom... Emlékszem 2008-2010 között... a HD 4XXX és 5XXX sorozat fénykorában, amikor még JÓ ! Volt az AMD... Csúcs kártyát kaptál 120 ezer forintért... Attól drágábban csak a dupla gpu-s kártyákat kaptad meg.... Ugyan úgy csúcs kategória legalja 68 ezer magyar forinttól indult újonnan...
Noh ez hiányzik nekem, nagyon elkanászodott a VGA piac, és RAM téren ugyan ez a helyzet... Ne mondjátok már, hogy 30k ft ér veszek újonnan egy jó minőségű 8gb ddr4 ramot
Vicc.... 250 alatt ma már nem raksz össze időtálló gépet ( de még abból se )
És erre még jön az Intel, jó hogy nem kell Alaplapot váltanom inteléknél ha Core i3 ról Core i5 re váltok... Kb így látom, és mondom ezt úgy. Hogy kb fél évvel ezelőttig minden ismerősömmel AMD-t vetettem mert milyen jó az...
Fél éve azt mondom nekik, 1070 vagy MINIMUM 1060 6gb .....
És még egy kis off, de ez már nagyon off A haverom szerint, amiben sok rációt nem látok, de hátha van benne igazság megosztom. Az AMD átfog térni a Szerverpiacra és ott fogja hagyni a Gamer konkurenciát. Ezt én nem hiszem, de ha így van akkor nagy baj lesz. Se az intelnek se az nvidiának nem lesz konkurenciája gamer téren...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Garry84: Sumák aprós?
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest