- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
Én is nagyon remélem.
Pénteken átvettem, tegnap este jutottam gépközelbe csak, ment egy szűz windows, aztán nekiálltam végignézni mi a helyzet alapon.
Halk és hűvös (
egyelőre), megint belenyúltam egy nagy szivárgású chip-be, 81%-os az asic.
Hynx memóriás példány, dupla 8 pines v2 kiadás.Alap, boost mentes biosnál 1125 mV, boostos biosnál 1250 mV az alapfeszültség 950-hez.
Csak a kombustorral játszottam, meg a valleyval, direkt nem nyúltam semmihez :
Fix órajel, gpu kihasználtság viszont cserébe ugrál. 1,020 körüli droppolt érték.
Itt már a kihasználtság, és az órajel is ugrál ebben a felállásban.
Jól lekövethető a képekről minden érték változása, valleyban +20 powertune-on meg volt normálisan a gpu kihasználtság, és a fix órajel is mindkét biossal.
Boost mentes biosnál :
130 és 195W között van a power limit, nem túlozták el, megváltoztattam 186 és 280W közé a keretet, és minden rendben lett : [link]
Máshoz nem nyúltam, maradt az alapfesz 1125 mV. Így már mindent tart fixen ahogy kell.Szép lassan emelkedik a hőfok terhelés alatt. Biztos van itt tartalék, vétek lenne ilyen fos órajelen használni.
Sajnos ma sem lesz időm megnézni milyen képességekkel rendelkezik, hétfőn ráfekszek.
(#32461) zack
Más böngészővel is fennáll a probléma? Gondolom firefox, többen is jeleztek már ilyen problémát 78××-nél, hardveres gyorsítást próbáld meg kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest