Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz daveoff #30161 üzenetére

Vagy akármennyi lehetett... ;] Vagy a régi driver.

(#30162) Pug: Ez úgy igazán övön aluli volt... :DDD

(#30163) Pug: Annyiból amúgy ezzel vitatkoznék, hogy bár nálam 7950 boost 7970-el volt a felállás, tehát praktikusan egy 7950CF-em volt, de abszolút játékfüggő, mi alatt hajtotta meg a tuningolatlan 3570K-m és mi alatt nem. A Tomb Raider pl. egyáltalán nem volt 50-60FPS-el CPU-limites, tökéletesen skálázódott, és a Metro LL alatt is egész szépen kifutották magukat vegyes limittel. :K
    Persze, azt aláírom, jelenleg valószínűleg sokkal több olyan játék van, amiben a GPU-k lazsáltak volna, mint amikben a proci.... :DDD

(#30165) daveoff: Na, azért ez masszív difi, bő 3%-al jobb lettél. :K A difi hátralévő része pedig szerintem, hogy ez a teszt szereti a gyorsabb ramot, az pedig nálam 10%-al gyorsabban tekert 1648-on, ezért van még szerintem picit jobb GPU-órajel/FPS arányom. :K Bár ki kéne próbálni, amit én már nem fogok tudni, mert 1200-on is alig bírta a beállítható maximális feszel, azaz 1,3V-on. :(

Nagyon szerencsés vagy, ha 1300-on is bírja a GPU-d 1,256V-on. :R

Amúgy lehet, butaságot írok, de a te kártyád nem feszültségzáras típus? :F Vagy csak a V2 az 7970-ből?

Új hozzászólás Aktív témák