- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
fatal1ty1984 #22135 üzenetére
Nekem eleinte Phenom II 955 x4 mellett volt a 7950, de cseréltem egy i5-3570K -ra. 1680X1050 -ben a Phenom II nem mindig elég. Ezt én is csak azután láttam be, hogy észleltem a különbséget a CPU csere után. Viszont ez csak BF3, BFBC2 és a Crysis -ekben mutatkozott meg, de az ember pont az ilyenekre vesz brutál VGA-t. Tehát a PHII csak akkor elég, ha nem játszol a fent leírt játékokkal, de ezeken kívül másra a 7950 -sem kell... Szóval igazad is van, meg nem is
Az i5-3570K -val egyedül a Crysis 3 -nál szaladtam CPU limitbe...
-
skippper
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #22135 üzenetére
Naugyehogy ugye. Amúgy szerintem igenis ide való, hogy egy 7950-t milyen proci hajt ki, mert itt vannak tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Másrészt meg azért csináltam ezt a gyors kis tesztet, mert a kolléga mindenkinek azt ajánlja, hogy húzza szét a prociját, meg cserélje le és majd minden mennyivel gyorsabb lesz. Le merem fogadni, hogy ha bejönnék ide a topikba, hogy egy 2,8GHz-es i5-760-t használok, elég-e a videókártyának, az lenne a válasz, hogy muhahahasosenemvegyémásikatúristenménemhúzodhúzzadmég2xgyorsabblesz... Márpedig kipróbáltam és 1 kanyi FPS-t nem nyertem, de még a 80+FPS-es régióban sem. Ideje lenne egy ilyen CPU-VGA párosító tesztet újra megírni kedves PH! kollégák, tiszta vizet kellene önteni a vízhűtőrendszerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest