Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
No akkor feladom a leckét és fejtsd meg........
1200/1650.MHz@1,219.v +20% BETON STABIL 1-ms -ra se ugrott le 1200/1650 -ről!
és ha kell itt a HW infó ablaka is!
*********************************************************************************
ZozzHUN : NEM NYERT! nézd meg jobban a HW infót az alsó 2 bekezdés a lényeg ugye a legalsó a vRam felette a GPU és az felett a BUGOS rész ami driver ből olvasná a fals értéket! -
zack
nagyúr
Átolvastam a logout cikkedet. Nagyszerű írás lett.
Ez a force constant voltage nálam is megoldott sok minden problémát, lehet én is rápróbálok az 1100Mhz GPU-ra alap feszen (nálam ez 1175V).
Egyébként szerintem boost-os a kártyám, legalább is Tomb Raider alatt monitorozva volt órajel és fesz ugrálás.
Constant Voltage ezt megoldotta, és jóval stabilabb lett a kártya.
TriXX-ben adtam neki egy agresszívabb benti profilt, mert gyári auto szabályzással 74 fokos volt a hidegebb kártya, és 84 fokos a melegebb, VRM hőfokok nagyon rendben vannak, 80 fok alatt. Ezek max eredmények 25 fokos szobában több óra Tomb Raider alatt.Most agresszívabb de nem túl drasztikus venti profillal fogom tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest