Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Sontir Fel #151 üzenetére
Remélem lesz olyan verzsön is
Nagymutert már hívtam is,hogy keresse elő a köröm reszelőjét munka várható
Nyugdíj mellet jól jön egy kis pénz neki is
Addig elkezdem gyártani a Limited Edition matricákat amit a hűtésre fogok fel ragasztatni.
Na a baromságot félre téve nem lenne egy rossz üzlet.
Ha olcsóbb lenne amit kb 120ért meg lehetne venni,ha nem is 2db de egy átlag embernek a gépébe bele lehetne egyet préselni.
Gondolom ott a memók ismételten gyengébbek lesznek,így a durva tuningot felezni kell a nagy testvérrel.
Mikor megláttam a tuningot azóta is az állam keresem remélem nem csak Marketing,és nagyságrendben remélem az összes kártyán elérhető lesz,és nem fogja a gyenge beépített alkatrészek elk.rni amit ki szórásra ítéltettetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest