Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Cybertrone #1077 üzenetére
Itt nem is az a baj,hogy a kepler mit fog tudni és mit nem...a baj az,hogy MIKOR????Biztos vagyok benne,hogy 28nm-en be tudja fogni a radeont,de kit érdekel ez 4-5 hónap múlva amikor már a ráncfelvarott 7970-el találja magát szemben??Eddig mindig csak egy fél lépés lemaradást éreztem a két gyártó között..mostanra ért meg a helyzet egy teljes lépésre... ha lenne valahol a kanyarban kepler már nyomnák a reklámot ezerrel,nehogy megvedd a radeont egy-két hónap és itt vagyunk mi is... "by nV".. csakhogy ez nem igaz... Nem szabad leírni még az nV-t de most egy két három széria kell neki mire magára talál...
Az ATOMIC-nak saját hűtőrendszere van ha jól emlékszem nem?Remélem nem kell nekem még egy kört raknom a mostanira mert akkor mehetek radiátorért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest