Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
válasz
szudar90
üzenetére
Szia, nekem simán ment 1200-on a mag, felette nem bírta a tápom, furmark alatt egyből ujraindult. Aztán vettem egy tápot és meghalt az alaplapom. De ahogy én csináltam: MSI Afterburnerben power limit maxra, és teszteld, egyre feljebb és feljebb. Ha hibázik, emelj feszültséget. Hőfokokra figyelj, nekem víz van rajt, azzal asszem az 50 fokot sem érte el még tuning alatt se, gyári hűtővel nem használtam. 1200-as maghoz biztos kell feszt emelni, 1100 - hoz is lehet, nem teljesen emlékszem. Jővö héten kapok új lapot, majd kitesztelem.
-
Apollo_21
addikt
válasz
szudar90
üzenetére
Vmi ott nagyon nemjó...megpróbálok ma grafikonnal igazolva visszatérni egy kis Bf4-el..
De nálam a 7870 egy x3 720 4magosítottal 3,7ghz-en...tolja az átlag 50fps-t néhol bekarcolok a 30-35be ez a legkissebb érték általába...skála amin mozog kb 30-80fps; élsimítás, vsync off..minden más ultra..full hd-n.Ha teheted rakd újra az egész rendszert...vagy próbáld ki másik játék alatt h ott megy-e a cf-ed...
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)