- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
válasz
szudar90 #51435 üzenetére
Szia, nekem simán ment 1200-on a mag, felette nem bírta a tápom, furmark alatt egyből ujraindult. Aztán vettem egy tápot és meghalt az alaplapom. De ahogy én csináltam: MSI Afterburnerben power limit maxra, és teszteld, egyre feljebb és feljebb. Ha hibázik, emelj feszültséget. Hőfokokra figyelj, nekem víz van rajt, azzal asszem az 50 fokot sem érte el még tuning alatt se, gyári hűtővel nem használtam. 1200-as maghoz biztos kell feszt emelni, 1100 - hoz is lehet, nem teljesen emlékszem. Jővö héten kapok új lapot, majd kitesztelem.
-
Apollo_21
addikt
válasz
szudar90 #37725 üzenetére
Vmi ott nagyon nemjó...megpróbálok ma grafikonnal igazolva visszatérni egy kis Bf4-el..
De nálam a 7870 egy x3 720 4magosítottal 3,7ghz-en...tolja az átlag 50fps-t néhol bekarcolok a 30-35be ez a legkissebb érték általába...skála amin mozog kb 30-80fps; élsimítás, vsync off..minden más ultra..full hd-n.Ha teheted rakd újra az egész rendszert...vagy próbáld ki másik játék alatt h ott megy-e a cf-ed...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest