- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Mustármag #51643 üzenetére
Bővebben, mert el kellett indulnom melóba.
Rendszeresen szoktam tisztítani és újrakenni mikor kicsit melegebb. Aztán egyszer csak feltűnt hogy játékok alatt olyan meleg mint furmark közben szokott lenni. Van is erről egy kép a ropikban. Akkor újrakentem amivel nyertem is pár fokot. Aztán egy reggel közvetlen induláskor meg nem adott képet, de előző esten meg semmi jele nem volt hogy bármi gond lenne. -
Steve198310
őstag
válasz
Mustármag #51643 üzenetére
Egy jó szellőzés kialskitása. Előbb nézze meg ha le veszi az oldalát mi lesz. Előre egy venti hátra aztán ennyi. Nekem 2 12cm es van elől 2 hátul. Szépen szellőzteti a kérót
Előtte azért meg kell nézni helyen van e a kártya hűtése nem lötyög. Nem fekszik e fel fekszik rendesen a gpu ra.
Aztán jöhet a paszta
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest