Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze hogy lesz pc alá, mert majd úgy csinálják meg hogy a minimum egy gtx690 legyen ami kell a játéknak, és lehet megint költeni

Én úgy is megveszem az új boxot, szóval nem zavar ha nem lesz pc-re, igaz a 4. részt is jobban szerettem egér+bill kombóval irányítani, ezek a külső nézetes játékok sajnos élvezhetőbbek pc-n az irányítás miatt.
-
fenergie84
addikt
Tudom, de megszívtam a 2-vel is...szal kicsit csalódtam benne anno.
A problémám annyi volt vele, h ugye ez "szimulátor" (ellentétben pl. a BF3-al), de semmi szervezettség stb nem volt a játékosok között, csak mindenki ment a maga feje után és így kicsit varázsát vesztette a "katonásdi" -
Bogyó bá'
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest