Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Én maradok a pcnél!

MSI karit veszel,na az jó
!mert úgy hiszem még senkinek sincs ilyenje a topicba,és legalább bővül a tapasztalat!Amúgy nem mellesleg honnan veszed,mert én iponon láttam nemrég 52k környékén,annyiért viszont nem rossz! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg jó vétel lehet ennyiért,de majd a többit úgy is pénteken,vagy később közlöd velünk úgy is!

Én is kértem a karihoz a garancia futár szolgáltatást( nem rossz dolog),és igen valszeg az árak megint csak felfelé fognak sajnos menni!De legyen igazunk!
szasanyi Az nem jó,persze egy ember véleménye nem sok,de ha nem szimpi,akkor időn belül kitudja cseréltetni!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!mert úgy hiszem még senkinek sincs ilyenje a topicba,és legalább bővül a tapasztalat!Amúgy nem mellesleg honnan veszed,mert én iponon láttam nemrég 52k környékén,annyiért viszont nem rossz! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)