- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sarkadi #54108 üzenetére
Hát, grafikailag talán, de amikor át kell szállnom egy légpárnásra, és következetesen nem indul, csak amikor leszállok, majd újra fel (+10mp), azt elég nehéz optimalizáltnak tekinteni, hiába 8. javítás.
A visszaigazolást amúgy köszönöm.kavics325i: Miért cserélnéd le? Az általad leírt paraméterek alapján amúgy sem tudnád. Ha mégis egy szignifikánsan erősebb kártyára váltanál, mondjuk egy R9 290-re, oda meg már a procid lenne kevés. A kártyád tuningolhatóságát figyelembe véve 280-nal olyan hihetetlen gyakorlati gyorsulást nem érnél el (X-szel sem), 960-nal szintén nem, ráadásul az még túl is van árazva. Akkor meg már inkább 970. Én is végignyálaztam minden lehetőséget 7870-ről váltani, egyedül ezzel kaptam meg azt a teljesítmény többletet, ami elvárható egy VGA-cserétől. Viszont hát jó előre i5-re váltottam, aztán 1 évig spóroltam a VGA-ra, hogy most pár évig ne legyen gondom semmiféle hardverfejlesztésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest