Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Hát képtelen vagy megérteni, hogy az AMD driverek jók, és minden hiba "user error"?

Nem minden oldal használ 3D gyorsítást, pl. én sem alkalmazok ilyent.
Valamiért csak kiadtak frissített biost.
Azt viszont mindenképpen nézd meg, milyen kártyákra szabad rátenni, pl. széria/sorozatszám alapján, stb. Ilyet meg szoktak jelölni. Anno pont ASUS HD4870-hez adtak ki olyat, amely az enyémre pont nem volt jó.
Ha nem is látsz hibát, attól a VRM-eket még kicsinálhatja. Sztem GPU-Tweakkel is megoldható a probléma áthidalása, nem csak AB-rel, ha már ASUS-ról van szó. Én GPU-T-t azért nem használom, mert a Sapphire karin éppen a feszt nem lehet állítani vele.aginor: Sztem nálad is valami VRM-gond lehet a grafikus gyorsítás használata miatt. Próbáld ki letiltani böngészőben és lejátszóban, vagy fix profilt használni.
Gyári biost feltehetsz garvesztés nélkül, mi több, akkor sem veszítesz gart, ha magad modolod a biost, de nem ez okoz meghibásodást. Saphire-nél pedig garantáltan.
szivacs1987: Célszerűbb Cat. uninstallt használni, mint bármi mást. egyébként én driverre gyanakodnék. Ha a GPU végre ki van hajtva, a teljesítmény meg emellett csökkent, akkor jó eséllyel magasabb összetettséget használ a program. Játék profilokban érdemes lehet kísérletezni, illetve a grafikus beállításoknál körülnézni. Lehet, aktivált pl. egy SSAO-t, amely nV-s cucc, és AMD kártyán pontosan ilyen hatása jelentkezik, még Oblivionban is, ha driverből megküldöd (teszteltem: 40-50FPS, SSAO-t rátéve 10-15
). Ha jól rémlik, HBAO a vegyes, és HDAO az AMD-s verzió.
Szóval játékot nem kell retelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Temu
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azt viszont mindenképpen nézd meg, milyen kártyákra szabad rátenni, pl. széria/sorozatszám alapján, stb. Ilyet meg szoktak jelölni. Anno pont ASUS HD4870-hez adtak ki olyat, amely az enyémre pont nem volt jó.
). Ha jól rémlik, HBAO a vegyes, és HDAO az AMD-s verzió.