Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz BandiT85 #51706 üzenetére

Kösz. Na, olyan fülem nincs (meg az AB-nek sem :DDD ). Gondolom, csak a támogatott kártyákon jelenik meg. Amíg viszont anélkül is megvan a teljesítmény, nagyon nem is érzem szükségét. MSI-től azért ódzkodom, mert ritka szar alaplapokat csinál, bár az is igaz, hogy a gagyi Asus VGA-hűtések ellenére nem veszek más lapot. :B VGA-ból nekem leginkább a GB-ok jöttek be, bár ezek mind nV-k voltak.
    Én viszont a grafikonokat csoportosítottam, ha már lehet végre.
    Ja, verziók tucatja óta sem ismeri fel jól a VRAM-ok órajelét az AB, szerencsére viszont jól szabályozza. Elég fura hiba, hogy gond nélkül kezeli, mégsem "látja" (minden más tesztprogram igen). De inkább ez, mint fordítva. :)

Zsébernardo: Az első hőértéket fenntartás nélkül elhiszem, a másikat legföljebb közvetlen hőméréssel igazolva. :R Ha csak nem a nyák hátulján mér valamit a levegőn, de még ott is magasabbnak kéne lennie a hőmérsékletnek egy gép belsejében.

hibavissza: Túlhúztad a kártyát, és degradálódott. Vegyél vissza az órajelekből (alighanem VRAM).

sephi: Kimaradt: Nemcsak magasabbak az órajelek 2D-ben, hanem a sávszélesség is 3.0, nem 1.0, ezért viszi a videókat is UVD helyett.

Új hozzászólás Aktív témák