Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
12.8 nálam kifejezetten rosszul muzsikál tuningban - 50-70.MHz el kevesebbet megy ugyan akkora feszel a kártya! PL: alapfeszen(1,075.v) eddig ment ~1080.MHz et a 12.8 al 1020.ig stabil csak! és 1200.on végig se megy a Heaven csak 1175.ön
de feltettem a Catalyst 12.x (9.00 August 15) Unofficial verziót 2.napja ezt használom ezzel újra megy minden ahogy régen próbáld ki te is!

De most találtam még frissebbet Catalyst 12.x (8.982.9.0 August 21) Unofficial ugyan ezt még nem próbáltam de lehet ez is jól muzsikál(na)
**************************************************************************************
#4785 viperabácsi HD7xxx ből sajnos még nem járt nálam egyetlen XFX sem!
Sajnos erről nem tudok nyilatkozni(olyanról meg nem szeretek beszélni amit nem teszteltem saját magam) De HD4-5-6xxx nél mindegyik XFX nek volt BIOS problémája! (PL: túl magas gpu fesz, nem megfelelő PowerPlay működés, hibás ventilátor profilok)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő