Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
katt777
üzenetére
-Igazából semmilyet, illetve minimálisat: szvsz zajnövekedés nélkül szeretnék mondjuk olyan 1150 környékén lenni.
-A lényeg igazából a halkságon van. Használtpiacon a legolcsóbb giga/sapphire illetve egy halk hűtésű modell ára (MSI gaming/ DCUII, Vapor-X) közötti különbséget alig-alig lehet érvényesíteni. Ezért (is) jobb ha olcsóbban veszem a jobb hűtős modellt.
Ki tudja meddig lesz a kártya, sosem tervezek ebben évekre, nem is lehet.. Azt szeretném, ha egy esetleges váltáskor nem buknék nagyot. A Giga GTX660OC-t pl 45 ért vettem utcáról kiskergarral és fél évvel később 40-ért eladtam, ez még belefér. De ha mondjuk 53 ért vettem volna és 40 ért adom el, akkor az már nem olyan szép.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest