- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dany007
veterán
válasz
Apollo_21 #45592 üzenetére
Hehe, nekem egyszer a GPU-z azt írta ki vrm-re játék után, hogy 255 fok!
Na mondom ez igen, Asus, ezt is kibírja!
De amúgy nem igazán foglalkozom már a hőfokokkal. Az első pár napban figyelgettem aztán kész...Más.
Tegnap este felraktam a Grid 2-t. Nemtom mért, biztos ráuntam a sok hentelésre a black ops2-ben az MW1-MW3-ban BF3-ban GTA4-ben...
Na mindegy, a lényeg, hogy teljesen fullosan megy full beállítások mellett. Nyomattam benchmarkot, de 10fps-sel kevesebb lett, mint a tesztekben. Mire rájöttem, hogy azért, mert a tesztekben csak 4xMSAA-val teszteltek mindenhol! Én viszont az AA-t is fullra raktam, a 4xMSAA mellett még van vagy 4 szint amivel följebb lehet menni. Van 8X aztán jön valami 4f8AEQQA fa..om se tudja már mi... Na és abból is fel lehet menni 8x16x szintre is és én ott toltam benchmarkot. Ezért lett kevesebb 10 fps-sel az átlag. De még így is megvan a fix 60 bőven...Csak én azt hittem, hogy a tesztekben ahol azt írják hogy full, ott tényleg mindent fullra raknak... De ezek szerint nem egészen. Ja és a lényeg, hogy bizony elég szép az a játék. : ) Tetszik. Bár az irányítás bill-el kissé nehézkes még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest