- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Grave_444 #43119 üzenetére
Én is írtam hogy kevés a 960. De azért nem kell mindenhez negatívan hozzáállni. Nem a menőzés a lényeg, hanem az hogy ez a topik ezekről a kártyákról szól. Ha vannak ilyen eredmények és adatok akkor az jó infó lehet a leendő vásárlóknak. (már aki visszaolvas)
Én pl vásárlás előtt minél több infót begyűjtök egy adott hardverről hogy tudjam mire számíthatok. Ezért például nem rossza ha látom hogy ugyanolyan terhelésen melyik kártya hogy melegszik, és milyen halk, stb.
Akkor lenne menőzés ha 11 éves szinten mindenki dicsekedne hogy az enyém jobb, stb.Szerintem aki tesz be ilyen képet, az csinálja nagyobb felbontáson a tesztet ne 960-on és írja be a kártya típusát a hsz-be is, mert a képről nem találja meg a kereső. Én hasznosnak tartom. Ha valakinek hiba van a kártyával, akkor azt is jól ki lehet szűrni ha pl 3-4 ugyanolyan kártya elmegy 70 fokon, de az illetőé csak 9ö0-en akkor valószínűleg valami hiba van.
Szerintem inkább nem kellene minden építő vagy hasznos dolgot azonnal leszólni-lehúzni, ahogy az mostanában divat szinte minden magyar fórumban és topikban.Akit pedig nem érdekel a hang az legfeljebb továbblép, de annak is hasznos lehet pl a hőmérséklet. Engem érdekel a hang is, de van haverom akinek olyan hangja van a gépének mint a porszívó és nem zavarja, méga ventiszabályzást sem kapcsolja be. ( pedig a zaj alapból stresszforrás ha érdekel valakit ha nem és aventik élettartamának sem rossz ha nem fullon mennek mindig - ellentétben a többi alkatrésszel amiknek meg nem árt a hűtés
)
Közben ahogy látom, senki sem olvas vissza semmit, csak nyomja mindenki 960-as felbontásban, teljesen feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest