Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Grave_444 #43119 üzenetére

Én is írtam hogy kevés a 960. De azért nem kell mindenhez negatívan hozzáállni. Nem a menőzés a lényeg, hanem az hogy ez a topik ezekről a kártyákról szól. Ha vannak ilyen eredmények és adatok akkor az jó infó lehet a leendő vásárlóknak. (már aki visszaolvas)
    Én pl vásárlás előtt minél több infót begyűjtök egy adott hardverről hogy tudjam mire számíthatok. Ezért például nem rossza ha látom hogy ugyanolyan terhelésen melyik kártya hogy melegszik, és milyen halk, stb.
    Akkor lenne menőzés ha 11 éves szinten mindenki dicsekedne hogy az enyém jobb, stb.

Szerintem aki tesz be ilyen képet, az csinálja nagyobb felbontáson a tesztet ne 960-on és írja be a kártya típusát a hsz-be is, mert a képről nem találja meg a kereső. Én hasznosnak tartom. Ha valakinek hiba van a kártyával, akkor azt is jól ki lehet szűrni ha pl 3-4 ugyanolyan kártya elmegy 70 fokon, de az illetőé csak 9ö0-en akkor valószínűleg valami hiba van.
    Szerintem inkább nem kellene minden építő vagy hasznos dolgot azonnal leszólni-lehúzni, ahogy az mostanában divat szinte minden magyar fórumban és topikban.

Akit pedig nem érdekel a hang az legfeljebb továbblép, de annak is hasznos lehet pl a hőmérséklet. Engem érdekel a hang is, de van haverom akinek olyan hangja van a gépének mint a porszívó és nem zavarja, méga ventiszabályzást sem kapcsolja be. ( pedig a zaj alapból stresszforrás ha érdekel valakit ha nem és aventik élettartamának sem rossz ha nem fullon mennek mindig - ellentétben a többi alkatrésszel amiknek meg nem árt a hűtés :D )

Közben ahogy látom, senki sem olvas vissza semmit, csak nyomja mindenki 960-as felbontásban, teljesen feleslegesen :DDD

• marquuard

veterán

válasz Grave_444 #43119 üzenetére

A lehető legnagyobb ívből szarom le, hogy milyen a hangja. Tőlem gőzturbina is lehetne a hűtése, engem sose érdekel, hogy milyen hangja van

Új hozzászólás Aktív témák