Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Monya78
üzenetére
Ennyit számít a jobb hűtő
Az X-en azt hiszem 4 cső van már a hűtőn és jóval vastagabb is. Mindenesetre elég a 270-é is főleg ha alapon használja valaki. Neked mennyi az alapfesz? 1,188V?
Tegnap még teszteltem játékkal a kártyát és nem volt gond még 1190-en. A TombRaidernél észrevehető a kb plusz 10% különbség, mert amikor 1000Mhz-en teszteltem a másik kártyával, akkor a log-ban látszik hogy a vga majdnem végig 100%-on teker. Most 1190-en viszont elég kevésszer kap bele a 100%-ba, inkább 90-95% az általános. Azért számít a tuning, néhány játéknál határeset. Majd megnézem a BF4-et is, ott is éppen a100-at karcolta a másik kártya. Még FPS-t kell majd monitoroznom, mert a TR-ben nem volt mindig 60 fps, sokszor 50-60 között volt. kíváncsi vagyok hogy az attól volt -e hogy a kártya kevés volt, vagy egyszerűen ilyen.
Remélem ez a vga most elég lesz egy, max 2 évig (az utóbbit nem hiszem). Mondjuk a procim "csak" egy i3 3225, de offline játékoknál még idáig mindenre elég volt 1680x1050-ben. Igazándiból a GTA5-öt várom, arra jó lenne ha elég lenne.
Ja, ha valaki ír hőmérsékleteket a kártyájáról érdemes odaírni a felbontást, mert kipróbáltam 1280-ban is és bizony jó pár fok eltérés lehet. (sokan írják hogy max 50-60-65 fok a kártyájuk, de ha magasabb felbontáson néznék lehet hogy több lenne, tehát ez is gépfüggő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az X-en azt hiszem 4 cső van már a hűtőn és jóval vastagabb is. Mindenesetre elég a 270-é is főleg ha alapon használja valaki. Neked mennyi az alapfesz? 1,188V?