- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
" hogya topik néhány hsz-e alapján nem muszáj semelyiket "kihúzni" a listáról. Sok esetben szerintem felhasználói hiba és hozzá nem értés a gond, kókányolt windowsokkal, vagy rossz tápokkal, nem jól belőtt tuninggal. ( tapasztalat, sokkal találkoztam egy időben) "
Teljesen egyet értek! Sok esetben az a baj, hogy az user vesz egy ilyen kártyát,és egyből tuningal kezdi, feszt emel,és szénné égeti a VGA-t. És ugye azonnal jön a szöveg hogy hát baromi hangos, meg tiszta forró ilyen-olyan sz@r, stb blablabla. Csak épp azt felejti el a drága user hogy ezek a kategóriás kártyák nem az ő igényeire lettek gyártva. Nem fogja a BF4 -et fullhd-ban ultrán plafonig tolva a beállításokat szépen 150 fps-el vinni,még jól megcibálva sem.
Egyet meg kéne érteni! Ha valaki teljesítményre vágyik,az vegyen felső kategóriás kártyát,amit nem kell tunngolni hogy szépen fusson a játék. A közép kategória ezt tudja,erre lett tervezve a nyák,hűtés tápellátás stb. Ha ennek megfelelően használ valaki 270-270X VGA-t, biztos hogy nem lesz gondja melegedéssel,zajjal.Lehet szerencsés vagyok de még egyetlen VGA-val sem volt bajom. Nem melegedtek, nem voltak hangosak,és hozták a megfelelő teljesítményt.
-
lowzor
veterán
Szerintem egy jó 8-10 fokkal melegebb ezzel a hűtéssel, meg hangosabb is. Főleg fesz emeléssel. Akinek volt régi is, az szerintem nem nagyon tudja elfogadni ezt az újat. A régi hűtésnél alapfeszen nem ment 62 fok fölé a kártya és hihetetlen halk volt. Ennél ez már annyira nem mondható el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Ford topik
- iPhone topik
- Macrodroid
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest