Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz mexel #42857 üzenetére

" hogya topik néhány hsz-e alapján nem muszáj semelyiket "kihúzni" a listáról. Sok esetben szerintem felhasználói hiba és hozzá nem értés a gond, kókányolt windowsokkal, vagy rossz tápokkal, nem jól belőtt tuninggal. ( tapasztalat, sokkal találkoztam egy időben) "

Teljesen egyet értek! Sok esetben az a baj, hogy az user vesz egy ilyen kártyát,és egyből tuningal kezdi, feszt emel,és szénné égeti a VGA-t. És ugye azonnal jön a szöveg hogy hát baromi hangos, meg tiszta forró ilyen-olyan sz@r, stb blablabla. Csak épp azt felejti el a drága user hogy ezek a kategóriás kártyák nem az ő igényeire lettek gyártva. Nem fogja a BF4 -et fullhd-ban ultrán plafonig tolva a beállításokat szépen 150 fps-el vinni,még jól megcibálva sem.
    Egyet meg kéne érteni! Ha valaki teljesítményre vágyik,az vegyen felső kategóriás kártyát,amit nem kell tunngolni hogy szépen fusson a játék. A közép kategória ezt tudja,erre lett tervezve a nyák,hűtés tápellátás stb. Ha ennek megfelelően használ valaki 270-270X VGA-t, biztos hogy nem lesz gondja melegedéssel,zajjal.

Lehet szerencsés vagyok de még egyetlen VGA-val sem volt bajom. Nem melegedtek, nem voltak hangosak,és hozták a megfelelő teljesítményt.

• lowzor

veterán

válasz mexel #42857 üzenetére

Szerintem egy jó 8-10 fokkal melegebb ezzel a hűtéssel, meg hangosabb is. Főleg fesz emeléssel. Akinek volt régi is, az szerintem nem nagyon tudja elfogadni ezt az újat. A régi hűtésnél alapfeszen nem ment 62 fok fölé a kártya és hihetetlen halk volt. Ennél ez már annyira nem mondható el.

Új hozzászólás Aktív témák