Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Nemtudok ebben igazat adni neked, mert nincs még referencia alapom, de nekem most ilyen van és kurvára meg vagyok vele elégedve. Látszik hogy nem egy sapphire vagy gigabyte kategoria. Eddig még nem futottam gondba, le is kopogom..Az első amit megvettem az szar volt mert a 2 státuszledből ami a PCIE csatinál van csak az egyik világított zölden a másik meg sehogyan csak pirosan ha nem volt bedugva, ettől független lehet jó volt csak a felszerelt led volt selejtes..passz. Ezen most mind2 világít legalább látni hogy a kártya kapja a naftát.
-
Grave_444
nagyúr
Héé te mi alapján mondod ez a Sapphire kártyákra?!
Ha már a spórolásnál tartunk egy csomó gyártó csak 1 ventit tesz rá, a gagyibájt meg sokszor a gyári órajelet se bírja.
swagger55 Ha a driver a bugos, akkor előfordulhat játékban fagyás, fps drop, kockázás stb, de azért a reset gomb szerintem nem ide tartozik.
Persze egyszerűbb erre fogni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze egyszerűbb erre fogni mindent.