Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
Jó van na gondótam, hogy a GPU feszt akarod de akkó ne írj CPU-t me itt néha szó esik róla is(kihajcsa-nem hajcsa)

Mi az, hogy semmi nem történik
Minek kéne szerinted, meha nem nem látsz semmit akkó jó me kissebb fesszel is megy a kari, de mint montam nem hinném, hogy lehet annyit minuszolni, hogy a hőfokon észre vennél valamit. Vagy pedig csökkentsd még tovább.
A póóóóver limitre majd valaki okosabb válaszol, demindenki azr írja, hogy húzd fel
Ja, és még mindíg nem tudjuk milyen karid van

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minek kéne szerinted, meha nem nem látsz semmit akkó jó me kissebb fesszel is megy a kari, de mint montam nem hinném, hogy lehet annyit minuszolni, hogy a hőfokon észre vennél valamit. Vagy pedig csökkentsd még tovább.