Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikka07

tag

válasz Dany007 #37869 üzenetére

Kösz a válaszokat :) a kártya tiszta uj számlája garija van tegnap én bontottam fel a win7 most lett ujra telepitve arra mindig figyelek hogy ne telepitsek fel felesleges dolgokat és rendszeresen karbantartom szoftveresen és hardveresen is a gépet.. Játékot csak az uj tombraidert probáltam kb fél orát (már egyszer végigvittem régebben)az alatt nem csinálta és egy 3d blurayt néztem meg power dvd 13 lejátszoval 3d-s projektorral egyszer sem volt gond.Eddig kétszer csinálta tegnap bekapcsolásnál és ma bekapcsolás után amikor az internet explorert inditottam most műkődik melegedéssel nem lehet gond van a házban 2db 12cm-es chieftec venti is a tápomra se gyanakszom mert az hajtotta a gtx470-et is ,ha megint csinálni fogja akkor visszaveszem az cpu orajelét és csak ha játszok akkor huzok rajta(nem szoktam procit huzni ,de egy Q8300 nagyon kevés mostanában még huzva is egyébként hűtése is aránylag jó egy zalman vf7000cu) . Catalyst a a legutobbi hivatalos 7870-hez valo whql van fennt.A kártya egyébként jó vétel igaz hogy az én cpu-m és ramom már kevés ,de teljesítménybe igy is hozott a tombraider alatt+ kb30-40%-ot a gtx470-hez képest frapsal mérve(érdekes hogy gtx470-nél is be volt kapcsolva tress fx radeonon is be van állitva és Lara Croft haja sokkal jobban néz ki mint nvidia-n),ha lesz időm kiprobálom a crysis 3 -at is .

Új hozzászólás Aktív témák