Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Mindezt eddig is tudtam.
Gstyler: Vmilyen win segédprogrammal letiltod az újraindítást kék halálnál.
Roxaar: Tőle én már megvettem a 7870XT-t.

Tommee: A kék halálhoz nagyon durva tuning kell, amúgy csak fagynának v. kilépnének a játékok. Én tápra is gyanakodnék amúgy, ha nem kapásból küldte az égbe az órajeleket valaki, mert lehet, hogy a tuninggal a VGA nem kap elég kraftot.
RetepNyaraB: 7870 simán viszi fullban W2-t, monjuk az AMD-s microstuttering nem kicsit idegesítő.
HSM: Akkor addig csak stabilnak tűnt.
Egyébként az én módszerem az, hogy minden grafikát maxra tolva tesztelek benchmarkokkal és igényesebb játékkal, utána soha nincs gáz. Kevésbé igénybe vett VGA-val ugyanis nem feltétlenül jön elő az instabilitás, aztán egy komolyabb játékkal, hopp, be is dőlt a "király tuning". 
-
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Akkor (ha nem keszül beszarni a kartya, amit öszinten remelek) kijelenthetjük, hogy a Witcher 2 a legkemenyebb teszt gpu tuningra
. Mivel mindenhol stabil 1.131V-on, de itt 1.144 kell neki (eddig
)
1100Mhz-hez. Ez nincs kicentizve asszem.
erdekes amugy a kartya terheles: egy uj jateknal (teszem azt Metro) ugyanez a beallitas kb 5 fokkal jobban füti a cuccot, 99%-os kihasznaltsag mellett. DX9 vsDX11

S ugyanugy keves mindkettö ala a Kraft, ha koppra tolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként az én módszerem az, hogy minden grafikát maxra tolva tesztelek benchmarkokkal és igényesebb játékkal, utána soha nincs gáz. Kevésbé igénybe vett VGA-val ugyanis nem feltétlenül jön elő az instabilitás, aztán egy komolyabb játékkal, hopp, be is dőlt a "király tuning". 
. Mivel mindenhol stabil 1.131V-on, de itt 1.144 kell neki (eddig
)