Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
Digitális jel esetén közel sem annyira érzékeny az interferenciás zavarokra az analóggal ellentétben, jelveszteség esetén akkora mértékű torzulás nem fordul elő a lehetséges várt értékek miatt.
Ezért nem kell állítgatni a monitort utólag, bár már találkoztam gagyi hdmi kábellel ami szellemképes volt.Az lehet még egy megoldás aktív átalakítót veszel több ezerért, de ez lehet nem éri meg ha egy használt monitor árát nézzük amin már van dvi/hdmi/dp.
(#33678) megint én
7 ezres szériánál ez a helyzet.
-
PandaMonium
őstag
Nem nagyon. Nekem is szellemképes volt régen a monitoromon a kép ha DSUB-al használtam, szóval okozhatja ezt a jelenséget is az analóg jel. Érdemes megpróbálni egy jó minőségű átalakítót, esetleg egy (mini) DP - DSUB átalakítót, viszont ha ez sem segít akkor monitor csere fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest