Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz proci985 #32196 üzenetére

Egyedi bordával VRM szinten..RAMsüniket annyira nem pártolom. Elvileg nem lesz nehéz dolgom, szép rendezett a PCB. Nagy tuning viszont úgy tűnik nem lesz, mert az 1.21V VID ellenére 1100 felett elhasalt BF3/GRID2 alatt is..tovább emelni a feszt meg nem akarom most, a refhűtő 75°Cra elég.

Feszcsökkentés valóban nem működik, legfrissebb Trixxel sem, elég kiábrándító..idle ennek ellenére hibátlan, 300/600@0.9Vra áll be.
    GTX480hoz képest idle -35W, load -170W ( :Y ), tempóra ~egyforma..durva. Mondjuk ezt tudtam, nem az 1. 7850em, de akkoris.

Microlag drivercserével nem javul, ez ilyen..ahogy előttem írták, kinek mennyire szembeötlő..számomra zavaró..az 1200on járó 7950 mellett is megvolt, szóval nem kakaógond, ez ilyen..sokkal simábban futott minden a 480al..

Kis örömködés, aztán visszacsere (másik, reményeim szerint tuningosabb 480ra), esetleg 650TI Boostra váltás, még nem tudom..hiába az időtállóbbnak tűnő architektúra, amíg nem flott minden, nálam nincs maradása :S

Új hozzászólás Aktív témák