Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Skyhunter őstag válasz  spyro1411

üzenetére spyro1411

üzenetéreTavaly 1 hónap erejéig volt GTX570-em....utána visszaváltottam ATI-ra. Nemcsak IPS-en jön elő a színkülönbség, Nvidiának talán egy hangyányival élesebb képe, az ATI-nak meg elég szembeötlően kellemesebb színvilága van a vetélytársnál. Talán az LCD-plazma különbséghez tudnám hasonlítani. Az én Sapphire 7870-emmel maximálisan elégedett vok, MSI 6950-ről váltottam....kevesebbet eszik, csendes, hűvösebb, és még jobban teljesít is.  Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon. Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB GDDR3 64bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
 Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon. 
								 Egyébként nem értettelek félre, csak arra utaltam, hogy ne nagyon keress logikai összefüggést az árakkal, mert nincs. Ennyi, mert így döntöttek.
 Egyébként nem értettelek félre, csak arra utaltam, hogy ne nagyon keress logikai összefüggést az árakkal, mert nincs. Ennyi, mert így döntöttek.