Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelix
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia !
A segítségeteket szeretném kérni !
Vettem egy ilyen videokarit ( MSI R7870-2GD5T/OC ) ami mostanra kiderült hogy szélturbina szindromás
A BIOSa 015.21-es.volt.
A TECHPOWERUP oldalról letöltöttem ennek a 015.015-ö verzióját:
[link]https://www.techpowerup.com/vgabios/?did=1002-6818-1462-2740Mind a 2 verzióját feltettem már ATIFLASH-en keresztül, de ugyanaz volt a jelenség:
Újraindítás után ( win8.1 ) a rendszerre próbáltam feltenni a driver-t ám telepítés közben kék halállal újraindult.
Újra feltettem a 021-es verziót amivel a driver zökkenőmentesen feltelepült, de a jelenség nem múlt el
Köszönöm !
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szia!
Érdeklődnék hogy mi miatt is jobb ez a bios?Illetve " UEFI GOP-os VRAM bios, de az az új verziós ( nem próbáltam még ki )" ez pontosan mit is jelent? Milyen verzióról van szó? Bocs de nem vagyok otthon ebben a témában!
Nekem "csak" annyi gondom van hogy alapon a ventik 1360 körüli rpm-en mennek,ettől nem tudom lejjebb állítani. És nem tudom hogy mi okozhatja,illetve probléma e...olyat vettem észre hogy terhelés nélkül néha 1-2 mp-re felugrik a gpu használat. Mikor milyen százalékra,50-80%-ig. De ezt csak az MSI AB-ben látni a monitor diagramban. Ez probléma? ha igen van rá orvosság? Egyébként nem panaszkodom a karira, minden egyéb tökéletes rajta. Terhelve nem hangos 40-45%-nál nem megy fentebb a venti használat,és max 50-52 °c-os a gpu. Tökéletes,ha a fentebb említett "hibákat" nem nézem!Köszi a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Outlook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Escape from Tarkov
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest