Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Szia!
rakerestem a diablo szora a topikban es az utolso hsz a Tiede... finoman reagalnek erre es egyuttal meg is kerdeznem az egybegyultektol (akik jatszanak a jatekkal), hogy nekik hogy fut eme jatek?
Nekem az a problemam, hogy rakkis crossingon van 1 scene aminel olyan szinten belassul a game, hogy diavetites szinte... azert egy i7 3770+7870 kombotol mast varna az ember fia...

amik be vannak kapcsolva: minden high kiveve az arnyekok, az med smooth... vsync on, frameek 60-ra befixalva (lcd tv miatt) probaltam visszavenni a beallitasokon (mar vicces ugye) de sajnos baromi lassu azon a helyen... a gep tobbi parametere ami esetleg szamit: 8 csiga hyperx ram (1600, cl9), 120 csigas vertex 3-rol fut a game meg a win7 (64bit) is... felbontas: 1360*768Ami ugye vicces, hogy szennemaxolva a border2 gyorsan, gyonyoruen, roccenes nelkul fut nalam

Belenezegettem blizz forumokra es ott is volt panasz 7870-es karira (hasonlo problem, csak nem kapott erdemleges valaszt)... tuti valami driver bug lehet (jah, driver 12.11 beta, de 12.10 is hasonloan gaz) , mert nem kicsit idegesito

Tipp esetleg?
koszonom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest