Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Mennyiért lehetne most eladni vajon a kb 2 hónapos 7850-emet?
Ez van: [link]
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
"ahogy pálya közepén vagyok beesik 70-80% és akkor érezhető, hogy nem folyamatos sima a mozgás."
Gondolom ott éppen olyan helyen vagy, ahol a proci "nem bír annyit számolni", amennyit kellene és ezért nem hajtja a vga-t. + 4GB memóriát kölcsönbe nem tudsz kérni egy teszt erejéig?
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értem.

"ha valaki azt mondaná hogy ad nekem egy giga 7970 et a Sapphire 7850 -emért cserébe 1:1.be még akkor sem cserélném el!"
Én elcserélném, privátban várom a jelentkezőket.

"A lényeg nekem semmi pénzért nem kéne giga kártya se 7850 se másmilyen"
Dehogynem, azt mondják 2000 magyar királyi forint, akkor kellene, szal buktad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem vitatkozom, de a venti azért nem lehet általánosságban gagyi, a Windforce hűtés abszolut nem rossz.

-
Winne
nagyúr
Van valami leírás arról, hogy melyik frissítés milyen újdonságot hozott hónapról hónapra?
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez amolyan kinek mivel volt baja, akkor azt lehetőség szerint kerüli szituáció. Nekem ez a második Sapphire-om, mellettük volt még két Gigabyte és egy Asus is, kb ezekre emlékszem, gyk egyikkel sem volt komoly gond. Egyrészt ki kell fogni, másrészt nem kell szétpirítani.

-
Winne
nagyúr
Ez volt már? Egész jónak tűnik.

-
Winne
nagyúr
Megvolt az első crachem. BF3-at toltam 1050/1450-ben és egyszercsak beakadt a kép, azt hittem le is halt a gép, de ts-en beszéltek folyamatosan, aztán visszajött pár másodperc múlva. Utána folyamatos képhibák voltak, a kisebb dolgok szélétől vonalakat húzott mindenfelé, az emberek is szétcsúsztak néha, érdekes volt, de letoltam azt a maradék 750 ticketet. Az msi on screen display betűi és számai is össze-vssza villogtak.
Utána nem játszottam, remélem nem maradt úgy. -
Winne
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na akkor erre mondom, hogy 38.5k volt júniusban a 6870 nekem, bár az MSI Hawk az drágább.
@(#3214) szasanyi: én értelek teljesen, de én már megvettem volna a 7850-et, persze mind mások vagyunk és mások az igényeink.

Tényleg nem panaszkodom, csak akkor vásárolok, ha tényleg jó árat kapok és szerencsére jól szoktam kijönni a dolgokból, de sokan az én helyzetemben ilyenkor sem vásárolnának, mert sok esetben "nincs értelme", de hát ez az egy hobbim van kb és amíg nem kell gyereket/családot eltartanom, addig tehetem csak meg úgyis.

-
Winne
nagyúr
Én is az adott szituációban voltam, 6870-ről váltottam 7850-re és nem bántam meg. Több tuningot bír el, alapból is gyorsabb és 12 db plusz Mátyásomba került.

-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hmm, lehet taktikát kellene váltanom..

-
Winne
nagyúr
Éppen ezt teszem, erősen gondolkodom.

@(#3004) DroiDMester: lapot nem írtam, legalábbis én nem emlékszem rá, ha igen, akkor elírtam. Lapnak a cseréjén gondolkoztam csak, mert a pci foglalat nekem rossz helyen van, a hangkártya kitakarja a levegő útját a kártyák mellett, ezzel nem foglalkozom még. Azért vettem anno az E4-et, mert a 8-8-at tudja, már akkor előre gondolkodtam.

Táp menne akkor mindenképpen, ha venném a másikat, tökéletes, sosem hibázott, nem tudom mennyit lehet érte kérni aprón. Doboza is megvan, gyári állapot.
A ház az tuti jön, egy HAF 922 lesz, ez az egy biztos pont.
-
Winne
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
+ @(#2996) Speed(R):
Gondolkodom árral és teljesítménnyel egyaránt, főleg matekozás.
7850cf a gépemben egy plusz kártyát és egy plusz tápot követelne meg, míg egy 670-nel nem kellene a táp.
7850 + táp = + ~70k
670 = + ~30kInnen jött az 5let, amúgy teljesen tárgytalan egyelőre, csak okoskodom.
-
Winne
nagyúr
Van összehasonlítás tuningos 7850 és gtx670 teljesítménye között valahol?
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én is nagyon örülnék egy cf-nek, mert a mai játékok ki is tudják használni és az egymagos kártyák soloban nem adják vissza ugyanazt a teljesítményt. Azért kérdeztem korábban, hogy 7850-ből használ-e valaki cf-et, hogy mégis mire számítson az ember, mennyire jól skálázódik, jó-e a driver hozzá, etc.
Nálam volt az elején két kártya, csak a gép nem ette meg sajna.
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
Winne
nagyúr
CD-ben használ valaki aktívan 7850-est?
-
Winne
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
Nincs vele bajom, amíg rá nem kényszerítenek, hogy használjam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2827) szörnyeteg77-nél ott van minden.

-
Winne
nagyúr
válasz
MontyCrew
üzenetére
Bulldozer sosem játszott igazán egy ligában Szandikával, de ez nem is volt kérdés.
Már csak az elvakultak és a hozzá nem értők vesznek Amd procit...A cf nálam is tervben volt, inkább, mint a mostani eladása és újabb vétele, csak kell hozzá több dolog is, nem csak kártya, ezért nincs közeli jövőben sajna..
-
Winne
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
A mostani sem kevés, de majdnem dupla a cf, azt olvastam elég jól skálázódik.

-
Winne
nagyúr
válasz
synthattik
üzenetére
Detto, tök mindegy a csomagolás, a cucc legyen jó.

-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
A 16:10-es arány nagyon jó, cs a még nagyobb felbontás még kisebb fps-t eredményez, ez a baja inkább vele mindenkinek szvsz.

-
Winne
nagyúr
Ez fura.

-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Pontosan így volt.

-
Winne
nagyúr
Visszatettem a kisebb monitort és a kisebb felbontásban már nem ugrik a gép fullra húzva sem...
-
Winne
nagyúr
válasz
seederking
üzenetére
Nekem villog a fullhd óta, ha tuningolva van a memória, de így is ajánlom ugyanúgy. Erős kártya jó hűtéssel.

-
Winne
nagyúr
Köszi.
-
Winne
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Úgy látszik ez egy általános memóriaprobléma akkor. Akik itt a fórumon írták, hogy van ugyanez a bajuk igazán megnézhetnék, ahogy írtam..
-
Winne
nagyúr
-
-
Winne
nagyúr
Ugrik egy nagyon csúnyát, majd levideózom. Driver nem hiszem hogy lúdas, mert nem frissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)