Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thronks.90
tag
-
Pocok256
veterán
válasz Thronks.90 #37102 üzenetére
Köszi egyelőre megvarom a garit aztán majd látjuk.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Ijk
nagyúr
Szerintetek az R270x-re rámenne az Accelero Xtreme Plus II hűtőm?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz BomiBoogie #37106 üzenetére
Köszönöm, most egy 6790-en van rajta, reméltem hogy még fel tudom használni, szeretem a "hangját".
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
gali777
őstag
Sziasztok
Holnap, ha minden jól megy belépek én is a klubba egy 7870-el A tápos topikban azt mondták, hogy elvileg a tápomnak el kéne vinnie még ezt a kártyát, de biztos ami biztos alulfeszelném egy kicsit. Decemberben fogok tudni venni egy Chieftek CTG-500-at, addig kéne kibírnia a mostanival. Hogy megy ez a feszültség állítás? Programmal vagy a biosból? Valami leírást tudnátok linkelni vagy ha annyira nem értek hozzá inkább ne is vágjak bele?
-
marci.weller
csendes tag
Nos, akkor szerintetek egy sapphire 7850 OC-t mennyire lehet még húzni biztonságos keretek között?
-
mexel
veterán
Nagyon ugrálnak a 7870 árak. ma is egy rövid ideig volt olcsón Sapphire 7870 OC, de mire hazaértem a géphez már nem rendelhető Pedig 47-48 körül már megvenném. Remélem az nem lesz baj ha a rövid nyákosat veszem.
-
gali777
őstag
válasz lowzor #37110 üzenetére
Most nézem, hogy a tápos topikba rosszat linkeltem. Mert az enyém is 12V-oson 19A-t tud, amit a tápos topikba linkeltem ott meg 16A-t írtak rá. Ennek fényében mit mondanátok rá? Én nem nagyon értek hozzá.
(#37114) CoolBoy323: Igen, fogom decemberben cserélni egy Chieftek CTG-500-ra, csak a kérdés, hogy addig nem vágja haza a rendszert? Eddig egy kis GTX 650-et kellett etetnie, most meg majd a 7870-et
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz CoolBoy323 #37112 üzenetére
Ez elég megalapozott válasz Lassabb? Rosszabb? Hibás?
-
RMZ250
senior tag
válasz marci.weller #37109 üzenetére
Szerintem leírták már párszor neked kell kitapasztalni. Basszá oda neki egy 1200-ast azt had szójjon ha nem bírja ugyis észre veszed ha meg viszi akkor próbáld még feljebb modjuk 10esével. Baja nem lessz.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
mexel
veterán
Azt hiszem 48-ért már jó lehet egy Sapphire 7870 OC. Talán nem érdemes tovább várni, nem tudom meddig mehet még lefelé. Nagyon tanácstalan vagyok megvegyem-e vagy várjak
-
kisbancsa
senior tag
Üdvözlet. Nemrégiben volt 1 gép újításom, és sikerült vennem egy ZÁFÍR (jó magyarosan) 7850 OC 2gbos kártyát, ami egy asrock 990fx extreme 3 lapban csücsül. Olyan kérdésem lenne hogy mivel érdemes húzni a kártyát? Mert én a catalystben lévő tuningal feltoltam maxra, de érezhető különbséget nem vettem észre ( 1920-1080as felbontásban nyomom). Szóval ha tudna valaki ajánlani 1 progit amivel lehet tuningolni és utána letesztelni, azt megköszönném.
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
lowzor
veterán
-
Ijk
nagyúr
Egyébként sokszor olvasom ezt a proci kihajtja dolgot. Itt van egy teszt a procikkal, hát alig látok különbséget nagy felbontáson. Ahol meg van, ott a gyengébb procival is lazán játszható.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kisbancsa
senior tag
akkor meg vissza esik az fps..
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
kisbancsa
senior tag
válasz lowzor #37133 üzenetére
Ok nem szóltam. Gyakorlatilag felraktam mindent maxra és röhögve tolja a 75 fps-t. Vmiért a configban 60 volt a max fps, és most így kinullázva highton 100 fölött van
-
do3om
addikt
válasz kisbancsa #37135 üzenetére
Érdemes lehet a GPU, RAM mellett (alatt) a "Teljesítmény vezérlő beállítások" csuszát is feltolni maxra. Nem tudom neked mért -50 től 50-ig van -20 tol 20 van nálam. (gondolom újabb drivered van)
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz gali777 #37139 üzenetére
Nem tudom milyen belsővel van szerelve, a tiéd 2x19A a CTG-500 2x20A os 12 volton, ez akapján ki kéne bírni de vajon a hipó tápod valóban képes e arra amit rányomnak. Amúgy voltak ennek a szériának ha jól emlékszek jó tájaik. A tápos topikban majd kiokosítanak a tiéd melyikbe tartozik.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
gali777
őstag
Hát egy ilyet találtam, ha valakinek ez mond valamit
Elvileg ugyanez a szériás tápom van. Én is azt olvastam/hallottam, hogy régen voltak jó hipro tápok is.
-
lowzor
veterán
válasz STC Speed #37134 üzenetére
Hát igazából próbálgatni kell addig, amíg stabil. Töltsd le a Heaven benchmark-ot mondjuk és ha legalább 2 kör lefut fagyásmentesen (fontos, hogy alapbeállításokon legyen, mert úgy a legérzékenyebb), akkor valószínűleg stabil az órajel. Feszt akarsz emelni? Sapphire Dual X-nél érdemes, mert feszemeléssel is korrekt hőmérsékleten tartja.
Asus GPU Tweak-el először is fel kell oldani az overclocking range enhancement-et, hogy 1050 fölé tudd vinni az órajelet. -
kisza25
félisten
válasz gali777 #37139 üzenetére
simán ne viccelj, nekem először egy BeQuiet 350W táppal ment, konnektorból max 280W-ot mértem(teljes gép), de az volt a plafon a tápom 300W-ot tudott 12V-on és a táposok simán rábólintottak
a mostani silverstone 450W 433W-ot tud 12V-on 1175/1250Mhz atom stabil a cucc[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Keksz03
senior tag
Valaki tudja esetleg van-e megoldás zörgő ventillátorra?
Asus DCII 7870 v2 és a csatlakozók felőli venti zörög 30 és 45% között! Kénytelen vagyok manuálisan 46%-ra tenni, de egyrészt nem azért vettem 50ért házat, Noctua hűtőt meg hibrid tápot h idle-be zúgjon a VGA-n a venti, másrészt vehettem volna egy bármilyen más kártyát nem ráfizetek a DCII hűtésre ami elvileg halk.
Garral próbálkoztam, szerintük nem zörög és ennyivel el is lett intézve a dolog...Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
nagyúr
válasz Keksz03 #37146 üzenetére
a megoldás garancia-irámyból: a zörgést vedd fel valami hangrögzítővel (androidos telefonokban pl. van), és a következő alkalommal úgy menj be garanciáztatni, hogy ezt lejátszod, ill. viszel egy papírt, amiben leírod, hogy egyszer már bevitted a kártyát, nem javították meg a problémát. másodszorra kéred, hogy javítsák meg, ellenkező esetben mész a fogyasztóvédelemhez. ezt írasd alá azzal, aki átveszi a kártyát.
vszleg ülni fognak rajta egy darabig, két hét után kezdd el őket E-mailben zaklatni, szabj határidőt, és ha lejár, akkor tényleg fv."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
kromatika
veterán
Sziasztok egy Shapire 1gb 7850 oc karit ,ki hajt egy i3 2120 proci? Vagy oda már i5 kellene?Ha igen akkor abból pl egy i5 3120-as ki tudja hajtani ?előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest