Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
-
seederking
őstag
Bocsi de máshol süket fülekre találtak szavaim?
Hátha itt valaki tudna segíteni.."Olyan kérdésem lenne,hogy egy haveromnak fölraktam a Grid 2-t és "d3d.dll" vagy hasonló hiba miatt nem indul el a játék.Na most vágom,hogy directx hibára utal de a win 7 nem alapból tartalmazza ezt?Kb 1 hetes a rendszere szóval nem értem mi lehet a gond.
Köszönöm a segítséget." -
zserbox
őstag
válasz seederking #36402 üzenetére
mondjuk vedd meg eredetibe
-
torma1981
veterán
válasz Firkavadasz #36400 üzenetére
Érdekes én simán kijátszottam a BF3-semmi pach nélkül. Minden simán ment utrán 7870-nel. Persze SP-ről beszélek. MP nem érdekelt. Igaza van aki azt monja hogy béta csak. Majd ha kint a teljes akkor lehet szídni. Én meg téged nem értelek. Már előre károg az ember.
-
MODERÁTOR
válasz kovsol #36408 üzenetére
Az a baj, hogy arról váltottam. Szintén medium, valamikor már kevés volt. Ki így, ki úgy. Engem speciel nem zavart, mert minimális volt a látványbeli különbség, de a teljesítménybeli már annál több!
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
xrvman
őstag
válasz seederking #36402 üzenetére
Grid 2 lemezén valszeg van directx setup exe, azt is fel kell tenni. Igaz neked újabb van, de a game avval nem tud mit kezdeni.
Ez kb minden játékra érvényes. -
Devid_81
félisten
Ti egyebkent FHD ban jatszotok ezzel a kartyaval?
Lehet egyedul vagyok aki HD-ban tolja...csak nem tudom megeri-e 22-24 colon FHD-ban jatszani, vagy maradjak a projectornal de csak HD...kb 90 inches...es mivel ledes igy nem erdekel mennyit megy....
-
Devid_81
félisten
válasz zserbox #36412 üzenetére
Nem rossz, sot kifejezetten szeretem, ambar a szobam kicsi...kb 2.5 meterrol nezem...es azert nem tu eles a kep, de ugye ez ertheto akkora kepatlo mellett.
Szeretnek cserelni FHD ra, de pont 3 uj HD ledes projector araert van jelenleg...ilyenkor a "jol van ez" uzemmod aktiv nalamCsak azert kerdeztem mert latom megy itt a Battlefield 3-4 + egyeb jatekok, kinek hogy megy stb dolog, de felbontast nem igazan irnak sokan, en sem sajnos, es nehez osszehasonlitani a dolgokat.
Minden esetre bizom benne, hogy kozel egy evig elleszek ezzel a kartyaval, szandekosan vettem ilyet, mert ilyen felbontasnal "felesleges" a 79xx szeria szvsz....
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a Battlefield 4 Open Betát az 1GB-os HD7850-emmel (órajelek: gpu:1100 mem:1250) és a következő eredmények születtek:
Ultra:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
5087, 151945, 16, 48, 33.479High:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
9920, 196140, 33, 76, 50.576Szerintem ultrán is teljesen játszható
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Milgram1 #36414 üzenetére
Hát, 16 fps-el ha neked játszható, akkor mazochista vagy, vagy csak a képregényeket szereted. No offense.
Amúgy ne tessék még tesztelgetni a játékon, főleg egy Bétán ne. Még fognak rajta csiszolni. Nem azt mondom, hogy menni fog neked is 60 fps-el ultrán, de a 200-300 ezres konfigokat nem fogja a teljes játék megakasztani. -
őstag
válasz Algotis #36417 üzenetére
30 fps k#rva gyenge egy FPS játékhoz. Ez az én véleményem. Biztos lesz olyan, aki jön a sablon laikus rongy szöveggel, hogy a 24 fps már jó, mert a TV-t is folyamatosnak látod 24-el. 30 fps édes kevés. Akármilyen FPS-el játszottam minimum 60 fps kellett, de minél több annál jobb, határ a csillagos ég... szó szerint!
-
őstag
válasz Algotis #36419 üzenetére
Jó emberhez beszélsz. Én a BC2-őt még 8600GS-el kezdtem el, 25-30 fps-el. Bizony végigtoltam egészen 36-os szintig vittem, és szerettem rajt játszani. Pont mire jött a BF3, lett egy 4850. Azon meg a BF3 ment 30-40 fps-el, egy Q6600 társaságában. i5-re nemrég váltottam, de azzal is futott a 4850 ott volt meg helyenként a 60 fps. Szóval én is tudom bizony, hogy milyen. Nem azt mondtam, hogy nem lehet megszokni. De fos úgy játszani, és nem vagy annyira eredményes, meg nem olyan élvezhető mint 60fps felett. 60 fps a minimum! ami az élvezhető játékhoz kell. Erről ennyit. Aki meg 30 fps-el akar játszani, úgy, hogy leesik 16 fps-re csata kellős közepén, annak váljon egészségére. Ezt mindenki maga dönti el neki mi a jó.
-
Turbolada II
őstag
válasz Milgram1 #36414 üzenetére
Azért én a a 4XAA-t nem erőltetném.
Algotis: a 30fps is képregény. Nekem a 80 fps felel meg tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Firkavadasz
tag
válasz Turbolada II #36422 üzenetére
Nekem is A 60 fps szerintem is kevés.
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet a videókártyám miatt, hogy a bf4-ben low-on 720p-ben is csak 10-15 fps-em van? Jelenleg a 13.4-es driver van fenn a gépen, hoz valamennyi plusz fps-t, ha felrakom a 13.10-est?
-
kovsol
titán
válasz Turbolada II #36422 üzenetére
az 1280x1024 -es monitorodon az könnyen meg is van, viszont 60hz -es úgyis csak akkor mire nem elég a 60?
(#36427) Turbolada II semmi köze nincs az átlagnak a minimumhoz, szerintem ez nettó f@szság. Akkor írd azt, hogy min 40 fps legyen, vagy min 60. Ne ezt, hogy akkor legyen átlag 80.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Turbolada II
őstag
válasz kovsol #36426 üzenetére
Ha megvan egy 80-as átlag, akkor a minimum se nagyon fog 40 alá benézni. Az idegesítő tud lenni ha egy lag miatt nyírnak ki.
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
őstag
-
kovsol
titán
Igen a CoD ami a bugos Q3 motort használja ahol tényleg számít az FPS és nem azért, mert ott akkor folyamatosan látod. Ott fix 125fps -el tolom. Nem kívánom kifejteni ezt.
Kérlek én játszottam BF3 -t úgy hogy 200FPS -re kiakadt a számláló egyes mappokon ultra 4xAA val. SEMMI eltérést nem éreztem ahhoz képest amikor konzolból befixáltam neki (nem vsync) fix 60 fps-re. (16fős vagy kisebb TDM a kedvencem amúgy azt tolom legtöbbet)
De ha te ettől úgy érzed több embert lősz le, akkor csináld úgy. Totál nem érdekel az az igazság.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Zsolt1
tag
válasz Algotis #36430 üzenetére
Igazából én sem értettem/hittem el először, hogy hogy lehet ilyen(még most sem értem, mert a processzornak is elvileg elégnek kéne lennie), csak ültem és néztem, mert még az ajánlott gépigényhez is ezt a kártyát írták, de inkább nem is foglalkozok vele tovább, hanem megyek aztán csinálok valami értelmesebb dolgot.
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem ma egy XFX R7870-nek. Az lenne a kérdésem, hogy a kártyához nem járt tápcsati nekem a tápomon meg csak 1 6-os van. Na most itthon találtam még 1 6-ost de mikor néztem a kábeleket az egyik pinbe 2 kábel megy és az egyikben meg se kábel se fém cucc. Én biztos hogy nem nyúltam hozzá lehetséges hogy ilyen eredetileg illetve lehet vele akármi gond?
A segítséget előre is köszönöm -
HSM
félisten
válasz Repsol600 #36425 üzenetére
Azért multiban is el lehet lenni tök jól egy megfelelően stabil bő 40-el is, nem kell feltétlen 60... Persze, a tuti, ha minél több, de saját tapasztaat, hogy a ez már elég jó eredményhez is.
Persze, ha akár rövid időre is 30 alá esik, az teljesen felejtős, ebben tökéletesen egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
zserbox
őstag
hát van mit javítani ezen a bf4-en, a 4.2-re húzott 7850 1050/1400-on átlag 55 fps-t hoz de néha random belaggol( proci átlag 85-90% teker (a gpu bírna 1200Mhz-t is, de kár kínozni)
minden high, msaa off
[ Szerkesztve ]
-
Ipadipad
tag
VGA Benchmark közül meiket érdemes kiprobálni ?
láttam van 1 pár darab... egyszerüen kiváncsi vagyok valojában mire is képes ez a PowerColor verzioL26bKz
-
Ipadipad
tag
Heaven és Valley benchmark esetén az ingyenes verzio is megfelelő a célra ?
L26bKz
-
Ipadipad
tag
no ma reggel lefutattam a 3dmark 13-mat
beállitásokhoz nem nyultamszerintetek jó ? vagy valami nem koser ?
L26bKz
-
Dark KillerX
addikt
válasz CoolBoy323 #36448 üzenetére
Firestrike-ban abszolút a vga dominál,ami meg is látszik a pontokban,de szvsz nem nagy a különbség az XT és a sima 7870 között!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Dark KillerX #36449 üzenetére
majd ha lesz időm, mérek egyet az alulveszelt, visszafogott beállításokkal, azaz a használható halkságúval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest