Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deter

aktív tag

válasz tpangel #80 üzenetére

Köszönöm a segítséged, de döntöttem. Inkább GTX 580 lett szimpatikusabb. Eleve nem akartam több GPU-s megoldást (sok negatív tapasztalat), de mivel árban nem olyan nagy a differencia és HD 6990 kétségtelenül gyorsabb is. Így azért hezitáltam. Egyébként érdekes, hogy ezt villódzás előjövetele nem mindenkinél jelentkezik [link], de ahogy korábban is írtam három különböző generációs ATi megoldásom volt, és nálam mindegyik kártyával volt valami ilyen jellegű problémám.

üdv_
    deter

• deter

aktív tag

Meghalt az előző kártyám 5970 és most visszakaptam az árát, így kártya vásárlás előtt állok.

6990 tulajokat kérdezném, hogy tapasztalnak-e villódzást, textúra hibát illetve input lagot az alábbi játékoknál.

BF2 (textúra hiba)
    BF BC2 (textúra hiba)
    MoH (textúra hiba és villódzás)
    WoW (árnyék megjelentési hibák)
    Homefront menüjében villódzás

ARMA 2 input lag
    Source motoros játékoknál input lag (v-sync mellett).

Egészben ez a legbosszantóbb, hogy nagyon sok frissen megjelenő játék egyszerűen játszhatatlan a Catalyst AI bevan kapcsolva. Ez volt a harmadik egy kártyás dupla GPUs ATi kártyám és sajnos nem érzékeltem javuló tendenciát. És egyszerűen kínszenvedés sokszor, hogy hónapokat kell várni egy javításra. I De abban reménykedek, hogy 6990-esnek már talán más a belső CF felépítése. Vagy 6990 vagy gtx 580 gyorsan kellene döntenem...

üdv_
    deter

Új hozzászólás Aktív témák