Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
Köszönöm a segítséged, de döntöttem. Inkább GTX 580 lett szimpatikusabb. Eleve nem akartam több GPU-s megoldást (sok negatív tapasztalat), de mivel árban nem olyan nagy a differencia és HD 6990 kétségtelenül gyorsabb is. Így azért hezitáltam. Egyébként érdekes, hogy ezt villódzás előjövetele nem mindenkinél jelentkezik [link], de ahogy korábban is írtam három különböző generációs ATi megoldásom volt, és nálam mindegyik kártyával volt valami ilyen jellegű problémám.
üdv_
deter -
deter
aktív tag
Meghalt az előző kártyám 5970 és most visszakaptam az árát, így kártya vásárlás előtt állok.
6990 tulajokat kérdezném, hogy tapasztalnak-e villódzást, textúra hibát illetve input lagot az alábbi játékoknál.
BF2 (textúra hiba)
BF BC2 (textúra hiba)
MoH (textúra hiba és villódzás)
WoW (árnyék megjelentési hibák)
Homefront menüjében villódzásARMA 2 input lag
Source motoros játékoknál input lag (v-sync mellett).Egészben ez a legbosszantóbb, hogy nagyon sok frissen megjelenő játék egyszerűen játszhatatlan a Catalyst AI bevan kapcsolva. Ez volt a harmadik egy kártyás dupla GPUs ATi kártyám és sajnos nem érzékeltem javuló tendenciát. És egyszerűen kínszenvedés sokszor, hogy hónapokat kell várni egy javításra. I De abban reménykedek, hogy 6990-esnek már talán más a belső CF felépítése. Vagy 6990 vagy gtx 580 gyorsan kellene döntenem...
üdv_
deter
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest