- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Köszi!
Ügy tünik minden rendben. 950/1350-ig lehet húzni minden erőlkődés nélkül. Feszhez nem kellet nyúlni.
A játékok (demók és COD5) jól futnak, majdnem a 2xGtx275 szintjén.
Ami meglepő: a GTA4 is magas fps-vel megy, de sajna nem hallgattam a fórumtársakra és 10.2-t raktam fel elsőnek.. olyan mikroszaggatós lett.... mint amikor az sli nagyon meg van hajtva. Aztán 9.11-vel javult a dolog. Összességében rosszabbra számítottam GTA4 fronton.
A kártya nagyon csendes. Szinte nem is ment 40% ventifordulat főlé.
És csináltam egy sokpontos Vantaget is. Elég durva eredmény 1GPU-s kártyától, mégha bő 10%-os tuninggal is,2 negatívumot tudnék megemlíteni.
- Terhelésnél elöl/felül egy kis meleglevegőt fúj a házba. Nem vészes és nem szívja vissza.
- Nem megy vele a RivaTuner!!!! Illetve a Riva nem támogatja a 58xxx-et
Azzal szerettem monitorozni, mert az egyből statot csinált fps-től a cpu terhelésig.
Van helyette más?
Az aftrburner szépen müxik, de azon nem lehet időintervallamut statisztikázni.Egy szűz WIN7-vel is kipróbálom, mert a mostaniban volt vagy 5 VGA.
Lehet hogy 5850-en is menne igy, de a kiváncsiság megmaradt volna a leggyorsabb 1 GPU-s kártyával szemben..Kipróbáltam x8-as PCIe-ben is. Csak 4%-volt lassab mint x16-ban.
(persze ezért 2x kellett drivert telepítene... ehh)Szép a tesszellációs haven, de azért nem túlságosan hat meg DX10-hez képest.
Egy hentelős COD-ben nem azt nézi az ember..... hanem hogy hol az ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti Phantom 12GB - 20 hónap garancia
- Zotac RTX 3090 24gb
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged