- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Örülök neki, hogy szerencsével jártál, én nem szenvedek tovább, holnap küldöm a kártyámat egy szakihoz, aki megcsinálja, ráadásul elég jó áron. Inkább belevágok ebbe, mint várok 1, vagy ha szórakoznak akkor több hónapot.
Hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget, el is meséltem bent a melóban, hogy vannak még emberek, akik igenis próbálnak embertársukon segíteni!!!
Scholes9, szerintem igenis fontos a 3 év gari, nem biztos, hogy mindenki lecseréli a kártyáját 2 év után. Igaz nekem 8800 gts-em van, ami valóban behalt, és sajnos macerás lett a gariztatása, de a mai napig el tudok vele játszogatni, igaz nem full HQ-val, de nem panaszkodom kiszolgálta magát a kártya.
Elkezdek összerakni egy 5850-re, remélem mérséklődik egy kicsit az ára, egy pár évig tartani fogja magát remélem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest