- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs vízhűtésem, főleg ilyen hatékony. Gyári hűtőm van rajt az 5870-emen, és azért AUTO szabályzáson terhelve 75 fok körül van 850/1200 1,1V-al. Elég sok nem mondom. Kicsit én is tesztelgettem mostanában.
Ugye 1,16V az alapfesz. 1,10V-al viszi simán a 900-at a gpu auto vintiszabályzáson.
Az 1000/1350-hez kell már 1,27V, és így hamar felmelegszik 80fok fölé.
Ha hideg van a szobában, akkor 1070/1365-ön is lemegy a 3dmark vantage, de itt is nagyon meleg már a helyzet. Ha nekem is ilyen fasza vízhűtésem lenne mint neked, és nem menne 40fok fölé terhelten, akkor valószínűsítem, hogy menne nekem is 1100-on stabilan mondjuk 1,3V környékén.
De mondjuk tény, hogy a BFBC2-t is alapon toltam végig, maxon 12xAA/16xAF mellett, és átlag 60fps volt, szóval nem kell ide még ekkora tuning. Éppen ezért ezt tesztelem most ki, hogy alapórajeleket, mekkora fesszel bír, valószínűsítem, hogy 1,1V sem kell neki(5870).
-
LEON-T
aktív tag
Igen, mondjuk szereti a viz jotekony hatasat
Nekem sem volt gond jatekokba kisebb feszen, csak epp OCCT ben meg hibazot 15 perc utan
Igyhat a bekesseg kedveert kihoztam stabilra occt be
Meg aztan nincs vizhutesem.
RBe be van gpu register a clock settingnel.. Nezd meg ezt. Asszem kep is van, bar nem jon be nalam vmi miatt
Modjuk lehet ez pont 5870 hez van irva. Ha jol emlexem ugy van h a 0x17 a 5850 hez van mint 3d fesz a 0x15 pedig a 5870 hez. de ez nem tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest