- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
omikron23 #7279 üzenetére
Hi!
Először én is 8600gt-t akartam venni használtan, csak aztán meggondoltam magam, mert a GT220 mégis csak új technology, kisebb, és kevesebbet fogyaszt, nameg kicsivel erősebb is. A 8600GT, szerintem hasonló eredményeket produkálna, úgyhogy egy próbát szeirintem mindenképp megér.
Shkiz0:
Várjuk az I7-es eredményeket.
Goldmen75:
Szerintem a 450-es chieftecket érdemes lecserélni, bár mint mondtam idleben kb 15w-ot fogyaszt, terheleve szincs szerintem több, mint 35w. Egyébként nekem Nexus 600W-osom van(fsp beles)GJ70:
Minden NV kari physx ready a 8-as szériától felfelé, ha jól tudom. A 8400gs elég gyenge, és azért valamilyen szinten kell a pgysx számolásához a nyers erő, ami a 8400-esben nem igen van. Neked is azt mondom, hogy egy próbát megér, mindenképpen jobb lesz a teljesítmény, mint nélküle, de ettől a karitól szerintem sokat ne várj, szerintem pl, egy 8600GT ennél több mint 2x gyorsabb lenne. Ha megteheted, akkor próbálkozz valami erősebbel. Én is Win7 X64-et használok, és meg vagyok vele elégedve, játékok alatt is tökéletes, és mint ahogy már mások is említették crysis alatt lehet érezni, a teljesítménytöbletet 32 bithez képest.
Tegnap csak szintetikus teszteket csináltam, akkor ma jöjjön egy kis Batman AA is
Nemsokára közlöm az eredményeket, és még az is lehet, hogy összedobok egy logoutos cikket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest