Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ffodi

veterán

válasz omikron23 #7279 üzenetére

Hi!

Először én is 8600gt-t akartam venni használtan, csak aztán meggondoltam magam, mert a GT220 mégis csak új technology, kisebb, és kevesebbet fogyaszt, nameg kicsivel erősebb is. A 8600GT, szerintem hasonló eredményeket produkálna, úgyhogy egy próbát szeirintem mindenképp megér.

Shkiz0:

Várjuk az I7-es eredményeket. :R

Goldmen75:
    Szerintem a 450-es chieftecket érdemes lecserélni, bár mint mondtam idleben kb 15w-ot fogyaszt, terheleve szincs szerintem több, mint 35w. Egyébként nekem Nexus 600W-osom van(fsp beles)

GJ70:

Minden NV kari physx ready a 8-as szériától felfelé, ha jól tudom. A 8400gs elég gyenge, és azért valamilyen szinten kell a pgysx számolásához a nyers erő, ami a 8400-esben nem igen van. Neked is azt mondom, hogy egy próbát megér, mindenképpen jobb lesz a teljesítmény, mint nélküle, de ettől a karitól szerintem sokat ne várj, szerintem pl, egy 8600GT ennél több mint 2x gyorsabb lenne. Ha megteheted, akkor próbálkozz valami erősebbel. Én is Win7 X64-et használok, és meg vagyok vele elégedve, játékok alatt is tökéletes, és mint ahogy már mások is említették crysis alatt lehet érezni, a teljesítménytöbletet 32 bithez képest.

Tegnap csak szintetikus teszteket csináltam, akkor ma jöjjön egy kis Batman AA is :DD
    Nemsokára közlöm az eredményeket, és még az is lehet, hogy összedobok egy logoutos cikket is. :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés