Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
omikron23 #7279 üzenetére
Hi!
Először én is 8600gt-t akartam venni használtan, csak aztán meggondoltam magam, mert a GT220 mégis csak új technology, kisebb, és kevesebbet fogyaszt, nameg kicsivel erősebb is. A 8600GT, szerintem hasonló eredményeket produkálna, úgyhogy egy próbát szeirintem mindenképp megér.
Shkiz0:
Várjuk az I7-es eredményeket.
Goldmen75:
Szerintem a 450-es chieftecket érdemes lecserélni, bár mint mondtam idleben kb 15w-ot fogyaszt, terheleve szincs szerintem több, mint 35w. Egyébként nekem Nexus 600W-osom van(fsp beles)GJ70:
Minden NV kari physx ready a 8-as szériától felfelé, ha jól tudom. A 8400gs elég gyenge, és azért valamilyen szinten kell a pgysx számolásához a nyers erő, ami a 8400-esben nem igen van. Neked is azt mondom, hogy egy próbát megér, mindenképpen jobb lesz a teljesítmény, mint nélküle, de ettől a karitól szerintem sokat ne várj, szerintem pl, egy 8600GT ennél több mint 2x gyorsabb lenne. Ha megteheted, akkor próbálkozz valami erősebbel. Én is Win7 X64-et használok, és meg vagyok vele elégedve, játékok alatt is tökéletes, és mint ahogy már mások is említették crysis alatt lehet érezni, a teljesítménytöbletet 32 bithez képest.
Tegnap csak szintetikus teszteket csináltam, akkor ma jöjjön egy kis Batman AA is
Nemsokára közlöm az eredményeket, és még az is lehet, hogy összedobok egy logoutos cikket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS GeForce RTX 5070 PRIME OC 12GB GDDR7 Videokártya
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő