- sziku69: Szólánc.
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz
lamantin #6740 üzenetére
Ha CPU limit van, miért rángassam a kártyát? Egyébként ez a gyárilag húzott msi verzió (765/4500). Értem én, hogy átbillent a balansz a 9600gt-hez képest, ahol az volt a szűk keresztmetszet, de ne mond, hogy nem gyanús, ha van egy géped, elérsz vele x pontot, aztán kicseréled a vga-d egy min. 3x erősebbre és majdnem ugyanannyit kapsz!
legújabb 9.12-es drivert használtam, erre már fent írták, hogy rendben van. Na de még ha nincs is, akkor se kéne szaggatnia.
Egy másik érdekes jelenség, hogy amikor bejelentkezek a windowsba, és tudjátok írja, hogy welcome, utána vált képet az asztalra. Ez a régi karival teljesen sima volt, hogy úgy mondjam "smooth", ezzel meg itt is valami akadás van, kissé szaggatva vált át. Ez lehet, hogy atiknál ilyen, vagy passz, nem is izgatna, de furcsa és hát a mérések gyanúsak.
A heaven érték egyébként mennyire reális?
Oké, megpróbálom vantage-ban. Egy haver ha jól emlékszem 11-12 ezer pontot kapott összesítve q9650-nel. Persze, annyit nem várhatok, de nem kéne sokkal kevesebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest