- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatGodzi
tag
válasz
SimonYana #6082 üzenetére
Én próbáltam már az 5850-et is, és most az 5870-esemet is próbálgatom, de az 5850 még húzva sem volt az 5870-es szintjén... persze az más kérdés, hogy az 5850 is elég szinte mindenre, de full hd-hez élsimítással sokkal jobb az 5870-es... és a fő érvem az, hogy eddig még nem is húztam az órajelén semmit, egyszerűen minden simán elmegy rajta, de ez csak akkor igaz, ha a procid legalább 4GHz környékén megy, és az is jó, ha 4 magos. Így még a GTA4 is folyamatos 60fps-el megy, pedig az még eddig semmilyen konfigon nem ment még csak közel ennyit sem, pedig kipróbáltam más sok vga-t.
Amúgy meg túlistenítik kicsit ezeket az új atikat, egy gtx285 xp alatt szinte ugyanúgy elvisz majdnem mindent mint az 5870 win7 alatt... olyan nagy különbség nincs.
Látom gtx295-öd van, úgyhogy szerintem 5850-re teljesen felesleges cserélned, 5870-re meg csak akkor, ha dirt2-t nyomod állandóan, mert a látvány piszok jó dx11 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Bloodborne (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest